Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

İmzayı atıyor!

Galatasaray, Lucas Leiva transferinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılı yetkililer, Liverpool yöneeticileri ile yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Brezilyalı oyuncunun bu hafta içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İmzayı atıyor!
Aslan Özdemir
1 Ağustos 2016 12:24

Galatasaray, Liverpool’un Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva’yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yöneticileri ile Liverpoollu yetkililer arasında, İngiltere’de yapılan görüşmelerden anlaşma çıktı. Galatasaray, Leiva için yaklaşık 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Brezilyalı futbolcu, ufak pürüzler giderildikten sonra, İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçecek ve kendisini Galatasaray’a bağlayan sözleşmenin altına imza atacak.İngiliz ekibinin Huddersfield ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Leiva’nın sağlık raporunun detaylı şekilde incelendiği ve transfere engel bir durumun bulunmadığı belirtildi. 2007 yılından beri Liverpool forması giyen Lucas Leiva, menajer Kloop’un yeni sezon planları arasında yer almıyor. Geçtiğimiz sezon 40 maçta Liverpool forması giyen başarılı oyuncu, Brezilya milli takımı ile de 24 maça çıktı.Orta saha transferinde Leiva dışında da çalışmalarını sürdüren Sarı Kırmızılılar’da, teknik direktör Riekerink, bir ön liberonun daha alınmasını istedi. Hollandalı çalıştırıcı, orta sahadaki forma rekabeti açısından defansa dönük oynayacak bir isim ile daha kadronun güçlendirilmesi yönünde görüş belirtti.  Sarı Kırmızılılar, daha önce Celtic’ten Johansen ile anlaşma aşamasına gelmiş; ancak Riekerink, Dzemaili’nin kamptaki performansından sonra bu transferi veto etmişti.

Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.