Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

İmza Topluyor

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi 'nde çocuk birimi kurulması için imza kampanyası başlatıldı

İmza Topluyor
10 Kasım 2014 11:19

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi 'nde çocuk birimi kurulması için imza kampanyası başlatıldı

 

 

İki çocuğu da hasta olan Sinoplu vatandaş, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde çocuk birimi kurulması için başlattığı imza kampanyasına Sinoplu vatandaşlardan destek geldi.

 

Sinop’ta bir benzin istasyonunda çalışan ve çocuklarının hastalığı nedeniyle sürekli hastaneye gitmek zorunda kalan Uğur Demirtaş, acil servise çocuk birimi kurulması için imza kampanyası başlatmış ve Cumhurbaşkanı ve Başbakan’dan yardım istemişti. 

 

Uğur Demirtaş’ın başlattığı imza kampanyasına Sinoplu vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Uğur Demirtaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Buradan tüm anne ve babalara, yetkililere soruyorum, ‘hanginiz çocuğunuzu arabaya öldü diye koydunuz.’ Hastaneye gidiyorsunuz bir ümitle, acilde gerekli müdahale yapılmıyor, bugün git yarın gel. 2 bin 800 imza topladım, daha devam ediyorum. Bu iş sonuçlana kadar da imza toplamaya devam edeceğim. Sinop’ta Sayın Valimizle görüştüm. Vali bey, ‘İmzanızı toplayın gerekli desteği veririz’ dedi. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızdan bu konuda yardım istiyoruz.”

 

İmza kampanyasına destek veren Sinoplu vatandaşlar da, “Hastanede böyle bir ünite olması lazım. Çocuklar bizim geleceğimiz. O yüzden imza kampanyasını destekliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.