Dolar 32,5803
Euro 34,9119
Altın 2.437,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 18°C

İlimizde Tarımsal Kalkınma Kooparatifi kuruldu

İl Müdürü ASAK’ Yeni Kurulan S.s. Yeniköy ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatif,ortaklarıDereköy, Hacılar Abdurrahmanpaşa, Yeniköy, Kirazlık Köylerimize ve İlimiz Tarımına hayırlı olmasını dilerim' dedi.

İlimizde  Tarımsal Kalkınma Kooparatifi kuruldu
13 Ekim 2015 10:04

S.S. Yeniköy ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Kuruluş Genel Kurulu Dereköy, Hacılar, Abdurrahmanpaşa, Yeniköy ve Kirazlık Köylerinden Katılan Üyeler,Köy Muhtarları ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümü Mehmet ASAK’ın Katılımları ile Hacılar köyü ilköğretim okulunda Yapıldı.
 

Kooperatif kuruluş genel kurulunda konuşma yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü  Mehmet ASAK’ Ülkemizde kırsal alanda yaşayan ve geçimini tarımdan sağlayan insanlarımızın gelirini arttırmak ve refah düzeylerini yükseltmek için faydalanabileceği en önemli kuruluşlardan biri kooperatiflerdir, Bakanlığımız tarımsal amaçlı kooperatifleri her türlü imkanlarıyla teşvik etmekte olup, bunların uyguladıkları projelere teknik, mali ve eğitim yönünden destek vermektedir. Bu durumda Bakanlığımız yasalara bağlı, kaynak tüketen değil üreten, hür ve gönüllü kooperatifçiliğin giderek gelişen oranda daima destekçisidir;' dedi.
 

İl Müdürü  ASAK’ Yeni Kurulan S.s. Yeniköy ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatif,ortaklarıDereköy, Hacılar Abdurrahmanpaşa, Yeniköy, Kirazlık Köylerimize ve İlimiz Tarımına hayırlı olmasını diler, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım. diyerek sözlerini tamamladı.
İlimizde Tarımsal Kalkınma Kooparatifi kurulduİlimizde Tarımsal Kalkınma Kooparatifi kuruldu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.