Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

İLÇEMİZDE POLİS HAFTASI

İlçemiz Ayancık’ta 10 Nisan Polis Günü ve Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İLÇEMİZDE POLİS HAFTASI
Aslan Özdemir
11 Nisan 2018 10:56

İlçemiz Ayancık’ta 10 Nisan Polis Günü ve Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hayrettin Kaya

İlk olarak 09 Nisan 2018 Pazartesi günü, Aziz şehitlerimizin ruhlarına ithafen Ayancık Yeni Camii’de akşam namazına müteakiben mevlid-i şerif okundu.
10 Nisan 2018 Salı günü etkinlikler saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Hasan Erdi YAMAN yaptı. Polisin görevinin suç ve suçluyla mücadele, halkla işbirliği içinde hareket ederek suçları henüz oluşmadan önlemek olduğunu belirten Yaman ” Kuruluşundan bu güne kadar, fedakarca gece gündüz demeden, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sadık ve bağlı kalarak, halkın huzuru için canını ortaya koyan, bu yolda birçok şehit vererek çalışmalarını sürdüren teşkilatımız, Ülkenin Milletin bölünmez bütünlüğüne, Laik Cumhuriyete yönelik her türlü tehdit ve tehlikekelere karşı, Atatürk İlkeleri doğrultusunda mücadele etmenin, en gururunu taşımaktadır. Türk Polis Teşkilatı geçmişine layık bir şekilde, Bayrağımızın dalgalandığı bu vatanın her yerinde hizmete devam edecektir.” dedi.
Yaman ” Devletimizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğüne karşı gelebilecek, içerden ve dışardan desteklenen her türlü siyasi, yıkıcı, bölücü ve ideolejik akımlara karşı tedbir almak, bu suçlar oluşmadan tespit etmek, bunları yakalayarak adli mercilere intikal ettirmek Polisin görevidir. Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü kutladığımız bu günde vatanı, milleti ve bayrağı için şehit düşen mensupşarımızı rahmetle, gazilerimizi minnetle anar, geride bıraktığı dul ve yetimlere sabır diler, uzun yıllar hizmet edip emekli olan meslektaşlarımıza da, sivil hayatlarında başarılar dileyerek , bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Türkan KARABAŞ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.