Dolar 32,5357
Euro 34,8970
Altın 2.435,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

HTC One M10 Bakın Nasıl Sızdırıldı!

Büyük akıllı telefon cihazı üreticileri MWC 2016 kapsamı içerisinde yeni amiral gemisi akıllı cihazlarını tanıtıma koydu. Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazları ile LG ise LG G5 cihazı ile sahnede yerini aldı. Sony’de bu etkinlik içerisinde tanıtmış olduğu oldukça iyi özelliklere sahip Xperia X serisi ile tüm teknoloji meraklılarını şaşırtmayı başardı. HTC’ninde tanıtım yaptığı görüldü fakat, daha öncelerden tanıtmış olduğu HTC One X9 ve giriş orta seviye özelliklere sahip Desire 530, 630 ve 825 ile cihaz kullanıcıları ile karşı karşıya kaldı..

HTC One M10 Bakın Nasıl Sızdırıldı!
23 Şubat 2016 12:24

Büyük akıllı telefon cihazı üreticileri MWC 2016 kapsamı içerisinde yeni amiral gemisi akıllı cihazlarını tanıtıma koydu. Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazları ile LG ise LG G5 cihazı ile sahnede yerini aldı. Sony’de bu etkinlik içerisinde tanıtmış olduğu oldukça iyi özelliklere sahip Xperia X serisi ile tüm teknoloji meraklılarını şaşırtmayı başardı. HTC’ninde tanıtım yaptığı görüldü fakat, daha öncelerden tanıtmış olduğu HTC One X9 ve giriş orta seviye özelliklere sahip Desire 530, 630 ve 825 ile cihaz kullanıcıları ile karşı karşıya kaldı.

HTC’nin amiral gemisi modeli Perfume kod adlı HTC M10’u önümüzdeki aylarda tanıtması bekleniyor. Şimdiye kadar bu cihaz hakkında sızıntı bilgiler ve görseller gelmişti ve gelmeye de devam ediyor. Daha önce Evan Blass tarafından sızdırılan HTC One M10, şimdi de Çin mikro-blog sitesi Sina Weibo üzerinden sızdırıldı. Görselde telefonun arka kısmı görülüyor.

Görselde telefonun arka kısmında çıkıntılı bir kamera tasarımı yer alıyor. Bu durumda daha önce sızdırılan kamerası 12MP Ultrapixel kamerası olacağı bilgileri doğru olabilir. Ayrıca kameranın sağ tarafında LED flaş mevcut.

Telefonun arka kısmında ayrıca mikrofon gürültü engelleyici olduğu düşünülen anten bantları bulunuyor. Telefonun üst kısmında 3.5mm audio jack olduğu görülüyor. Her zamanki gibi telefon metal malzemeden yapılmış.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.