Dolar 32,3745
Euro 35,0121
Altın 2.324,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

HTC Desire Eye, Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlandı

HTC Desire Eye, Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin yayınlandığı belirtildi,yeni özellikler şaşırttı.

HTC Desire Eye, Android 6.0 Marshmallow güncellemesi yayınlandı
Aslan Özdemir
21 Ocak 2016 21:38

HTC Desire Eye, Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin yayınlandığı belirtildi,yeni özellikler şaşırttı.

Hayrettin Kaya

HTC’nin One M8 modelinden sonra duyurduğu ve selfie kamerası, suya dayanıklı yapısı gibi ilginç özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran telefonu Desire Eye, için Android 6.0 Marhsmallow güncellemesi bir süredir beklenirken resmi açıklama yapıldı.

Giriş ve orta segment modelleri ile bilinen Desire serisi, HTC’nin çok uzun süreler sonunda güncellediği akıllı telefonlardan oluşuyor. Ancak söz konusu Desire Eye olunca Android 6.0 Marhsmallow güncellemesi zorunlu hale geldi. Çünkü modelde belli bir kitle hedeflenerek özel olarak hazırlanmışken son yeniliklerden uzak kalmaması gerekiyordu.

HTC’ye yakınlığı ile bilinen @LlabTooFeR isimli Twitter hesabında, Desire Eye’nin Android 6.0.1 + Sense 7.0 güncellemesini alacağı teyit edildi.

HTC Desire Eye Özellikleri
Akıllı telefonu tanımayanlar için kısaca özelliklerinden bahsedecek olursak, 151.7 x 73.8 x 8.5 mm boyutlarından oluşan cihazda 5.2 inç IPS LCD Kapasitif Dokunmatik Ekran yer alıyor. 1080 x 1920 pixel çözünürlüğe sahip cihaza Mavi, Kırmızı, Beyaz renklerinde sahip olabilirsiniz. 16 GB , 2 GB RAM ve 128 GB’a kadar microSD desteği bulunan cihazın arka kamerası 13 MP, ön kamerası ise aynı kalitede kullanılabilir 13 MP değerlerine sahip böylece en iyi selfie görüntülerini elde etme olanağı sunuyor. Daha detaylı HTC Desire Eye özellikleri için telefon sayfasını ziyaret edebilirsiniz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.