Dolar 32,5945
Euro 34,7759
Altın 2.408,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Hoverboard bir evi bitirdi!

Hoverboard bir evin tam anlamı ile küle dönmesine neden oldu ve uzmanların etkisini kazandı.

Hoverboard bir evi bitirdi!
21 Ocak 2016 21:37

Hoverboard bir evin tam anlamı ile küle dönmesine neden oldu ve uzmanların etkisini kazandı.

Dikkatli kullanılmadığı zaman tehlike saçan Hoverboardlar çok ısınıyor, alev alıyor hatta son yaşanan olayda olduğu gibi patlıyor.

İngiltere’de 13 yaşındaki Jibril Mohammed Faris’in evin içinde kullandığı Hoverboard patlayınca evleri de tanınmaz hale geldi. O sırada evde olan 2 arkadaşını da hızlı davranmasıyla kurtarmayı başaran genç Faris bir felaketi de tek başına önledi. Faris’in soğukkanlığı sayesinde hepsi hayatta… Telefonda acil yardım görevlisinin talimatlarını başarıyla yerine getiren iJbril Muhammed Faris’e West Yorkshire İtfaiye Servisi tarafından sertifika verildi.

O sırada evdeki tek yetişkin olan anne de yaralanmadan kazadan kurtulabildi. Yetkililer patamaya Hoverboard’un içindeki lityum pillerin aşırı ısınmasının yol açtığını belirtti. Ancak evden geriye küle dönmüş eşyalar kaldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.