Dolar 32,4411
Euro 34,7825
Altın 2.478,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Hedefimiz 2018’de grup yolu asfalt olmayan köyümüz kalmayacak

Ak Parti Ayancık İlçe Başkanlığı ve İl Genel Meclis üyelerinin 2017 yılında ilçemiz köylerine yapmış olduğu İl Özel İdare  ve Köylere Hizmet Götürme Birliğiyle  ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu yatırımlar ile ilgili İl Genel Meclis üyelerinden bilgi aldık.

Hedefimiz 2018’de grup yolu asfalt olmayan köyümüz kalmayacak
3 Ocak 2018 11:07

Ak Parti Ayancık İlçe Başkanlığı ve İl Genel Meclis üyelerinin 2017 yılında ilçemiz köylerine yapmış olduğu İl Özel İdare  ve Köylere Hizmet Götürme Birliğiyle  ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu yatırımlar ile ilgili İl Genel Meclis üyelerinden bilgi aldık.

Ayancık Özel İdaresi Köylere Hizmet götürme birliği olarak halkımızın merak ettiği hizmetler konusunda il genel meclisi üyeleri Sefer Gürleyen ve Yaşar ALTINTAŞ 2017 yılı ile ilgili yapmış oldukları hizmetler hakkında ilçe halkımızı bilgilendirmek adına açıklamada bulundular.

 

GÜRLEYEN ve ALTINTAŞ “Köylerimize hizmet noktasında 71 köyümüze eşit hizmetler getirmeye çalışmaktayız. Bütçemizin elverdiği kadarıyla bir köye asfalt yapılırken, diğer köye menfez köprü, diğerine kanalizasyon, bir diğerinin ise içme suyu sorunlarını çözdük. Başka köylerimize de beton yol kazandırdık. Hedefimiz her köye bir hizmet getirmek.

Değerli hemşehrilerimiz bizler ilçe başkanımız Yılmaz ÖZÜNLÜ İl genel Meclis üyemiz Sefer Gürleyen ve Yaşar ALTINTAŞ olarak devletimizin sağladığı bütçe sayesinde birlik ve beraberlik içerisinde uyum sağlayarak Vekilimiz Nazım MAVİŞ, İl Başkanımız Ali ÇÖPÇÜ ve Meclis Başkanımız Şükrü DÜNDOĞDU destekleriyle yaptığımız çalışmalarda 2017 yılı içerisinde en çok yatırım alan ilçe seçildik. Bu nedenle köylerimiz ve muhtarlarımız adına vekilimiz ve il başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Yaptığımız hizmetlerden bahsetmek istiyoruz.

  • Gerçekleştirmiş olduğumuz asfalt çalışmalarımız 65km olup asfalta hazır hale getirilen yolumuz 15km’dir. 2018 yılı başında kalan yerlerimizi de bitireceğiz.
  • 3 içme suyu olmayan köyümüze İçme suyu kazandırıldı. Geri kalan içme suyu olmayan köylerimizi ise 2018 yılında tamamlamaya çalışacağız.
  • Beton yola kavuşturulan köy adetimiz 15’tir. Yaklaşık 10km’ye beton yol yapımı gerçekleştirilmiştir.
  • 1 köyümüze kanalizasyon yapımı ve foseptik deposu yapımı gerçekleştirildi.
  • İçme suyunda su depoları olmayan köylerimize su deposu, su olmayan köylerimize de sontaj ve su pompası takarak köylerimize su şebekesi kazandırdık ve su içme sorununu da ortadan kaldırmış olduk. Bu sayede 2 köyümüze su depoları 5 köyümüze de sontaj ve su pompası gerçekleştirmiş olduk.
  • İlimizden Köy yardımları bölümünden 14 köyümüze cami ve okullara bakım- onarım için destek sağlandı.
  • İçme suyu bakım ve onarım konusunda 20 köyümüze kilometrelerce su borusu takviyesi gerçekleştirildi.
  • İhtiyacı olan köylerimize yol menfez boru takviyesi yapılarak heyelan ve yol bozulmalarının önüne geçmeye çalışıldı.
  • Yol bakım onarımlarında asfaltlarımızı yapmak önemli değil asfaltlarımızı muhafaza etmek adına onları korumak adına, rotmis asfalt bakımlarını gerçekleştirdik.
  • Kusurumuz yok mu temennilerimiz köylerimizin çöp sorununa her ne kadar el atmışsakta sonuçlandıramadık. 2018 Yılında kökten bunları da inşallah başaracağız. Sizden sabırlı olmanızı rica ediyorum.

Bizler bu hizmetleri iktidarımız sayesinde gerçekleştirdiğimiz inkar edilemez. Sayın vekilimiz Nazım Maviş Sayın İl Başkanımız Ali Çöpcü uyumlu yönetim bizleri başarıya ulaştımıştır.

Köylerimize hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Hizmetler bizi yormayacak dahada çalışmaya zorlayacaktır.” dediler. Türkan KARABAŞ

Hedefimiz 2018’de grup yolu asfalt olmayan köyümüz kalmayacak Hedefimiz 2018’de grup yolu asfalt olmayan köyümüz kalmayacak Hedefimiz 2018’de grup yolu asfalt olmayan köyümüz kalmayacak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.