Dolar 32,5824
Euro 34,7951
Altın 2.506,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Hazal Emre’den Hoşlanıyor mu? Kısmetse Olur 16 Şubat Neler Oldu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışma programında hem şaşırtıcı hem de güzel dakikalar yaşanıyor. 15 Şubat tarihli bölümde yarışmacılar birbirlerinin Sevgililer Gününü kutladı. 16 Şubat Kısmetse Olur bölümünde ise Hazal’ın annesi yarışmaya konuk oldu. Hazal annesiyle ne konuştu?

Hazal Emre’den Hoşlanıyor mu? Kısmetse Olur 16 Şubat Neler Oldu?
16 Şubat 2016 17:00

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışma programında hem şaşırtıcı hem de güzel dakikalar yaşanıyor. 15 Şubat tarihli bölümde yarışmacılar birbirlerinin Sevgililer Gününü kutladı. 16 Şubat Kısmetse Olur bölümünde ise Hazal’ın annesi yarışmaya konuk oldu. Hazal annesiyle ne konuştu?

Hazal annesi ile görüştüğünde Emre olan ilişkisini anlattı. 15 Şubat tarihli bölümde Hazal ve Emre’de birbirlerinin sevgililer gününü kutlamışlardı. Emre Hazal’a çiçek aldı. Fakat aldığı çiçeğin Gelin Çiçeği olduğunu bilmediği açıklamasını yaptı. Hazal’da Emre’ye bir kutu hediye etti. İçerisinde Aşk Ölçer vardı. Emre Aşk Ölçer’i tuttuğu zaman sıvının yukarı çıkması evde neşeli anların yaşanmasına sebep oldu. Ayrıca Hazal’ın Sevgililik Cüzdanı oldukça anlamlı olarak bulundu.

Annesi Hazal’a, Emre’ye olan ilgisini desteklediğini fakat hemen acele etmemesi gerektiğini söyledi. Annesi ile konuşan Hazal daha sonra konuşmalarını Melis ve Cansel’e anlattı. Hazal annesiyle konuşmasını anlatırken Melis, Hazal’a “Emre’den hoşlanıyor musun?” diye sorunca Hazal bir süre bekledikten sonra “Evet hoşlanıyorum” dedi.

Hazal, Emre’den hoşlandığını itiraf ettikten sonra Melis ve Ayça bir araya geldi. Hazal’ın söylediklerini Ayça’ya anlatan Melis, sinsi planlar yapmak için karar verdi. Ayça ve Melis, Hazal’a neler yapacak? Merak ediliyor.

Sizler de görüşlerinizi yorum yaparak söyleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.