Dolar 32,4191
Euro 34,4513
Altın 2.489,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 15°C

Hayatımın Aşkı Dizisi İçin Final İddiası! Hayatımın Aşkı Dizisi Bitiyor Mu?

Kanal D’nin sevilen dizisi Hayatımın Aşkı hakkında ortaya atılan iddia gündemi karıştırdı. Hayatımın Aşkı dizisinin final vereceği haberleri medyaya yansıdı. Peki Hayatımın Aşkı dizisi final verecek mi?

Hayatımın Aşkı Dizisi İçin Final İddiası! Hayatımın Aşkı Dizisi Bitiyor Mu?
4 Ağustos 2016 08:42

Kanal D ekranlarının yaz dizisi Hayatımın Aşkı’nda çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Çok önemli oyunculara sahip kadrosuyla iddialı bir şekilde dizi sektörüne giriş yapan ve büyük umutlar beslenen dizi Hayatımın Aşkı istediği reyting oranlarına ulaşmayı başaramadığı iddia edildi ve bu nedenle de dizinin final vereceği öne sürüldü.

Kanal D’nin yaz dizisi Hayatımın Aşkı için çok flaş bir iddia ortaya atıldı. Kanal D’de önemli reytingleri elde etmesi beklenerek yayın hayatına başlayan ve çok önemli oyuncuları bünyesinde bulunduran dizi Hayatımın Aşkı’nın final vermesi gündeme geldi.

Dizi final mi veriyor? 

Ortaya atılan iddia kafaları karıştırdı. Kanal D’nin sevilen dizisi Hayatımın Aşkı’nın istenilen reytingi alamadığı ve bu nedenle de final yapacağı iddiası tüm sevenlerini derinden üzdü. Dizinin henüz final yapıp yapmayacağı da tam olarak netlik kazanmadı.

Dizinin oyuncuları kimler?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayatımın Aşkı’nda bulunan oyuncular gerçekten de çok kaliteli isimler. Gökçe karakterine hayat veren Hande Doğandemir, Demir karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu ile gerçekten de çok iyi bir ikili oldu. Öte yandan Suskunlar dizisiyle şöhretine şöhret katan Berk Hakman’da Kaan rolüyle dikkatleri üzerine çekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.