Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Hayat Şarkısı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan ve ilk bölümünden itibaren reytingleri yükselen hayat Şarkısı adlı dizi 6. bölümüyle ekranlara gelecek.

Hayat Şarkısı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Aslan Özdemir
16 Mart 2016 21:21

Hayatın hüzün ve entrikalarına konu alan ve çok iyi bir senaryoya sahip olan Hayat şarkısı 6. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden itibaren yüksek izlenme oranları ile ekranların en çok sevilen dizileri arasında yer alan Hayat Şarkısı’nın ikinci fragmanı da sevenleriyle paylaşıldı.

Hayrettin Kaya

Fragmandan elde edilen bilgilere göre yeni bölümde Filiz’in ortaya çıkması ve Cevher ailesinin Almanya’daki gerçeklerinin ortaya çıkması herkeste şok etkisi yaratacak. Özellikle Almanya’da yaşanan ve gizlenmeye çalışılan olayların öğrenilmesi Aylin’in köşe sıkışmasına neden olurken bir yandan da Kerim’in okuldan atılmasına sebep olan Aylin’in gizli ilişkileri ortaya çıkar. Tüm bu ilişkiler içerisindeki dizideki olaylar farklı bir boyuta taşınırken Bayram tüm olayın ortaya çıkması için Aylin’in peşine adam tutar ve Aylin’ini adım adım takip ettirmeye başlar.

Aynı Saatinde Aynı Kanalda!

Hayat şarkısı adresi Kanal D ekranlarında aynı gününde yayınlanacak. İki fragmanın da yayınlanması dizi için heyecanı da yükseltirken, yeni bölüm özetin ardından ekranlarda olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.