Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Hamamlar için ısıtma sistemleri ile konforu yakalayın

Hamamlar için ısıtma sistemleri ile konforu yakalayın
14 Ağustos 2018 10:43

Hamam ısıtma sistemleri endüstriyel çözümlerde çok önemlidir. Rekabetin, turistik girişimcilerin kendi tesislerimize gelen turistleri çekmek için sahip olabileceği tüm konforu ve turistik yerleri barındırabilmesi gereklidir. Ülkemizde de çok popüler olan hamam kültürünün kalitesi, teknolojik imkanlara adaptasyonu ile entegre olmaktadır. Bir örnek vermek gerekirse, spor merkezleri de dahil olmak üzere birçok hizmet, hamamlarla sağlanan Spa hizmetleri ile hamam bölümü sunmaya başlamıştır. Hamamın rahat olmasını sağlamak için zeminleri ısıtmak gerekir. ISITMAX Elektrikli yerden ısıtma sistemleri ve banyo zeminleri herhangi bir güçlük çekmeden kolayca ısıtılabilir.

Elektrikli yerden ısıtma sistemleri

Isıtma kabloları ve karbon paspaslar yardımıyla döşenmiş sistem; elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştürerek Zemin Kat. Eski sulu ve buhar ısıtma sistemleri ile karşılaştırıldığında, kullanımı kolay sistem devreye alma süresi açısından rakipsiz. Sistemin kurulumu, çok kısa bir zaman alan inşaat aşaması da dahil olmak üzere yenileme çalışmaları içinde kolayca yapılabilir. Sistemin sahip olduğu termostatlar ve sensörler sayesinde sabit bir sıcaklıkta tutulabilir. Gerekli koruyucu sistemlerle sistemin elektrik kaçağı bozulmasına neden olması neredeyse imkansızdır.

Tesisleriniz için hamam Isıtma sistemlerine sahip olmak için ne yapmanız gerekir?

Hamam ısıtma sistemleri, özellikle tesis inşaatlarında hamam bölümü yenileme sürecinde, özellikle de turistik işletmeler için inşaat projeleri süreci de dahil olmak üzere kolayca döşenebilir. Kurulum, ısıtma kablo şeritlerini yenileme işlerinde kırılmadan ve dökülmeden takma kolaylığı ile tamamlanabilir. ISITMAX sitesinde Canlı Destek bölümünden projelerinizle ilgili tüm soruları sorabilir ve teknik ve bilgi açısından mümkün olan en kısa sürede cevapları alabilirsiniz.

Isıtmax sistemi ile ısıtma sistemi

Isıtmax ekibi, bilgi ve deneyimli ekibi ile yüzlerce projede aktif olarak yer almaktadır. Kurulum projesi önceden kurulacak hamam bölgelerini ziyaret ederek başlatılıyor. Döşeme işleminin tamamlanmasıyla, kullanıcılarına gerekli bilgileri ve eğitimi sağlamak için profesyonel çözümler sunar. ISİTMAX ile tesisinizdeki hamamları projelendirmek ister misiniz?

Hamam için elektrikli yerden ısıtma sistemi kullanım kolaylığı hakkında bilgi almak için ise yazımızı okuyabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.