Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Halit Akçatepe’de (Güdük Necmi) Güzel Haber

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Hababam Sınıfının efsane oyuncusu Halit Akçatepe’den güzel haberler geldi.

Halit Akçatepe’de (Güdük Necmi) Güzel Haber
Aslan Özdemir
20 Ocak 2016 20:41

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Hababam Sınıfının efsane oyuncusu Halit Akçatepe’den güzel haberler geldi.

Hayrettin Kaya

Türk sinemasının efsane ismi, Hababam Sınıfı’nın ‘Güdük Necmi’si Halit Akçatepe’den güzel haber geldi

Geçtiğimiz fenalaşıp hastaneye kaldırılan 76 yaşındaki oyuncunun beyin damarlarının tıkanması nedeniyle sağ tarafında kısmi felç meydana gelmişti. Uzun süredir tedavi gören Halit Akçatepe’nin sağlık durumunun iyi olduğunu kızı sosyal medyadan duyurdu.

Ebru Bozatlı, babasının da yer aldığı bir fotoğrafı paylaşıp altına ‘Hepsi geçti bitti artık, çok az kaldı babacığım, yine sevdiklerinin gönüllerine neşe, gözlerine ışık saçmak için çok yakında sahnede olacaksın. Ailen, tüm sevdiklerin ve seni sevenler her daim yanında. Seni çok seviyoruz.’ mesajını yazdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.