Dolar 32,3660
Euro 34,9560
Altın 2.325,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Hakkı Bafralı güven tazeledi

İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şubesi Genel Kurulunda mevcut başkan Hakkı Bafralı güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Hakkı Bafralı güven tazeledi
Aslan Özdemir
22 Ocak 2018 11:40

İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şubesi Genel Kurulunda mevcut başkan Hakkı Bafralı güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Hayrettin Kaya

İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu 19 Ocak Cuma günü Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) toplantı salonunda yapıldı. Genel Kurula; AK Parti 25.Dönem Sinop Milletvekili ve aynı zamanda İlim Yayma Cemiyeti kurucu üyelerinden Cengiz Tokmak, Sinop Müftüsü Ali Hayri Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Arslan ve Davut Kaya, Gerze İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Enver Öz, Seyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Aydın Yılmaz ile çok sayıda üye katıldı. Genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, yoklama ve katılım imza listesine göre salt çoğunluğun elde edilmesi ardından, Dibekli Köyü Camii İmam Hatibi Atakan Aydın’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş in tebrik telgrafı ve mesajı okundu. Sinop Valisi Hasan İpek’in daha önceden belirlenen programı sebebiyle toplantıya katılamadığını ifade ettiği ve toplantının başarılı geçmesini dilediği bilgisi Dernek Başkanı Hakkı Bafralı tarafından dile getirildi.

Sinop İlim Yayma Cemiyetinin tanıtımının yapıldığı ve faaliyetlerinin gösterildiği video sunumu ardından divan başkanlığı seçimine geçildi. Divan Başkanlığına AK Parti 25. Dönem Milletvekili Cengiz Tokmak, oy birliğiyle seçildi. Yazmanlığa Yavuz Çavdar ve Mustafa Öz seçildi. Daha sonra toplantının gündemine geçildi. Şube faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, mali durum, tahmini bütçe sırayla okundu ve oylamaya sunuldu. Oylama sonucunda yönetim kurulu raporları, denetim kurulu raporu, tahmini bütçe ile tüm raporlar oy birliğiyle kabul edildi.

Yönetim kurulu başta olmak üzere yeni yönetimde yer alacak kişilerin seçimi oy kullandırılarak yapıldı. Genel kurula tek listeyle giren Hakkı Bafralı güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi. Yeni yönetimde ise değişiklikler olduğu görüldü. Toplantının dilek ve temenniler kısmında söz alan Gerze İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Enver Öz ve Sinop Müftüsü Ali Hayri Çelik’te birer konuşma yaptı. Hakkı Bafralı program sonunda katılımcılara teşekkür konuşması yaptı. Yeni dönemdeki projeleri hakkında bilgi verdi. Hakkı Bafralı başkanlığında oluşan yönetim şöyle; Davut Kaya, Seyit Ali Çetin, Yavuz Çavdar, Aydın Yılmaz, Şükrü Eraltan, Turgay Altun. Denetim Kurulu; Yusuf Ziya Kurtuluş, Faruk Şanoğlu.

Hakkı Bafralı güven tazeledi Hakkı Bafralı güven tazeledi Hakkı Bafralı güven tazeledi

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.