Dolar 32,5872
Euro 34,8257
Altın 2.507,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Gürsel Öz yeniden başkan

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 50. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul’da mevcut başkan Cemal Gürsel Öz, yeniden başkanlığa seçildi.

Gürsel Öz yeniden başkan
27 Ocak 2015 13:32

Genel Kurul’da mevcut başkan Cemal Gürsel Öz, tek liste ve tek aday olarak yer aldı. Sinop Aşıklar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Bölge Başkanı Metin Genççakır ve AK Parti eski Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak da katıldı.

 

Kooperatifin mevcut başkanı ve kongrede başkanlığa tek aday olarak tekrardan seçime katılan Gürsel Öz tarafından onaylanması için divan başkanlığına liste sunuldu. İtirazın olmadığı listede divan kurulu oluşturularak Genel Kurul gündemindeki maddelere geçildi. Genel Kurul’da eski yönetim güvenoyu alarak yerini yeni dönemdeki yeni yönetime bıraktı. Genel Kurul’da ayrıca yönetim kurulu yıllık çalışma raporu, denetim kurulu raporları da salondakilerle paylaşıldı ve raporlar oylanarak geçer oyu alındı. 

 

Genel Kurul’da yeniden güven tazeleyerek, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen C. Gürsel Öz toplantıda şunları söyledi: “Sinop’un Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak, bu Genel Kurula katılan tüm değerli üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sizlerle uzun bir zaman birlikteliğimiz oldu. Biz, Sinop Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Yönetimi olarak başarılı bir şekilde çalışıp, Kooperatifimizi Türkiye’deki en başarılı kooperatifler düzeyine taşıdık. Ben sizin adınıza övünerek söylüyorum. Biz son 10 yılda yaklaşık 100 trilyon kredi kullandırdık. Bundan önce de söyledik bundan sonra da söylüyoruz bir tane protestolu senedimiz yok. Bir kişi dışında üyelerimizden bir tek icra yok, ödenmemiş borç banka nezdinde riskin çok altında ve şuanda 100 bin TL kredi dağıtabiliyoruz. Bugün siz şoför esnafı, bakkal esnafına, balıkçı esnafına ve birçok esnafımıza hizmetler sunuyoruz. Ve bundan sonra da bunu daha da büyüterek sunmaya devam edeceğiz. Biz bu Kooperatif’te sizlerin adına varız ve sizlerin adına hizmet ediyoruz. Bu arada, Bölgemizdeki bütün kooperatif başkanı olan arkadaşlarımıza da, bu Genel Kurul’da bizleri yalnız bırakmayıp teşrif ederek onurlandırdıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve hepinize saygılar sunuyorum.”

Tek liste ile gidilen genel kurulda, Cemal Gürsel Öz, beşinci kez başkanlığa seçildi. Genel Kurul sonrasında yönetim Kurulu Yakup Ali Konukçu, Yılmaz Sönmez, Salih Aykut Özçelik, Mete Bal'dan oluştu. Denetleme kuruluna ise Gökhan Gelçetin, Tuncay Erden getirildi. Vitrin Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.