Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Gurbetçi Altuğ Yıldız Hayatını kaybetti

Sinop'ta Başından Vurularak hayatını kaybeden gurbetçi toprağa verildi

Gurbetçi Altuğ Yıldız Hayatını kaybetti
17 Ağustos 2015 15:37

Tatil için geldiği memleketi Sinop'ta başından vurularak hayatını kaybeden 35 yaşındaki gurbetçi Altuğ Yıldız, gözyaşları arasında toprağa verildi. 
 

Olay 7 Ağustos tarihinde öğle saatlerinde Ordu köyü Denizler mevkisinde meydana geldi. 

 

Edinilen bilgiye göre 'Cuma namazına gidiyorum' diyerek evinden çıkan Altuğ Yıldız (35) yol kenarında silahla başından vurulmuş halde yaralı olarak bulundu. 

 

Silah sesini duyan ve ardından Yıldız'ı kanlar içinde bulan vatandaşlar olayı polise haber verdi. Ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve ardından Samsun'a sevk edilen Altuğ Yıldız, yaklaşık 1 haftadır sürdürdüğü yaşam savaşını  kaybetti. 

 

 

Gözyaşları arasında uğurlandı 

Altuğ Yıldız'ın cenazesi Yeni Mahalle Gazi Caddesindeki evinde helallik alınması ardından, Alaaddin Camisi'ne getirildi. Burada genç yaşta hayatını kaybeden Yıldız'ın yakınları kimi zaman tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Yıldız için öğlene müteakiben cenaze namazı kılındı. Namaza CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Özel Öğrenci Yurtları Temsilcisi Mehmet Bulat, Almanya ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen Altuğ Yıldız'ın yakınları ve arkadaşları, gönül verdiği hayır kurumlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

Altuğ Yıldız kılınan cenaze namazı ardından Hasandere köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi. 

 

Olay derinlemesine araştırılıyor

Almanya’nın Lübeck kentinde sürücü kursu sahibi olan ve iznini kullanmak üzere memleketi Sinop’a gelen Yıldız’ın nasıl ve ne şekilde vurulduğu ise bilinmiyor. Olay yerinde bulunan ve Yıldız'a ait olduğu ileri sürülen tabancanın polis tarafından incelemeye alındığı kaydedildi. 

 

Hayır kurumlarında aktif görev yapıyordu

İki çocuk babası Altuğ Yıldız, yaşadığı Lübeck’de çok sevilen ve sayılan iş adamları arasında yer alırken, babası Nazım Yıldız’ın da uzun yıllar Milli Görüş teşkilatlarında başkanlık yaptığı öğrenildi. Çevresinde çok sevilen Altuğ Yıldız'ın yine Milli Görüş Teşkilatına yakın hayır kurumlarında aktif görev ve hizmetler üstlendiği kaydedildi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.