Dolar 32,5124
Euro 34,5835
Altın 2.494,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 15°C

Gümüşhane’de OHAL bürosu kuruldu

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Türkiye’nin 81 ilinde geçerli olan olağanüstü hal uygulamasının ardından (OHAL) Gümüşhane’de OHAL bürosunun kurulduğunu ve 24 saat esasıyla çalıştığını söyledi.

Gümüşhane’de OHAL bürosu kuruldu
24 Temmuz 2016 09:32

Gazeteciler yaptığı açıklamada, OHAL uygulamasına ilişkin bir takım kararların kendilerine geldiğini kaydeden Vali Memiş, “24 saat esasına göre çalışmak üzere Valiliğimizde OHAL büromuz kuruldu. Vali Yardımcımız başkanlığında oluşan bir kurul var. O kurulla 24 saat esasına göre çalışıyoruz. OHAL kararnamesi ile daha net bir şekilde ifade edildi. Süreç devam ediyor. İnşallah en kısa sürede Gümüşhane olarak iş ve işlemlerimizi bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.