Dolar 32,5976
Euro 34,7961
Altın 2.488,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Gülen’den küstah açıklama !

Fethullah Gülen, katıldığı bir televizyon programında alçakça ve pişkince açıklamalarda bulundu.

Gülen’den küstah açıklama !
1 Ağustos 2016 10:20

CNN Fareed Zakaria GPS programına katılan terör örgütü lideri Fetullah Gülen, FETÖ’nün düzenlediğine yönelik sınırsız delil ve kanıtın bulunduğu, 237 kişinin şehit olmasına neden olan 15 Temmuz darbe kalkışması için pişkince ‘tiyatro’ “Hollywood filmi gibi” ifadeler kullandı. Teröristbaşı Gülen’e ve CNN International’a sosyal medyadan tepki yağdı.

ALÇAKÇA VE TERBİYESİZCE SINIRLARI ZORLADI

CNN International’a konuşan Fethullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimi için bütün kanıt ve deliller FETÖ terör örgütünü göstermesine rağmen hala pişkince “Tiyatro,senaryo gibi” ifadeler kullandı.

CNN Fareed Zakaria GPS programına katılan Fethullah Gülen, darbe girişiminin başrolünde olduğuna dair olan iddiaları reddetti ve “Eğer ortada benim bu işe karıştığıma dair kanıt varsa, hemen Türkiye’ye dönerim” sözleriyle skandala imza attı..

SOSYAL MEDYADAN SERT TEPKİ

Teröristbaşı Gülen’e ve CNN International’a sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü. Türkiye’de 237 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan teröristbaşı Gülen’e mikrofon uzatan ve her fırsatta teröristbaşı Gülen’i aklama çabası içine giren CNN Fareed Zakaria GPS programına sert tepki geldi.

CNN’E KINAMA MESAJI

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği, terör örgütü lideri Fetullah Gülen’i konuşturan CNN’i kınadı.Derneğin Twitter hesabından paylaşılan mesajda, “Terör elebaşısına mikrofon uzatan CNN’i kınıyoruz. Teröre yardım ve yataklıktır” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.