Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Greçka Diyeti İle Yaza Merhaba Deyin

Kilo vermek için greçka diyeti uygulayabilirsiniz ve yaza fit bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

Greçka Diyeti İle Yaza Merhaba Deyin
4 Aralık 2016 21:43

Milyonlarca insanın en büyük problemi olan fazla kilolar, açlığa dayanıksız bünyelerin en büyük kabusu. Özellikle kan şekeri çabuk düşenler, şeker hastaları ve yüksek kiloları olanlar için en ideal besinlerden biri olan greçka, oldukça yararlı bir üründür.

Tahıl olmayan ama tahıl gibi görünen bu ürün, koyu kahverengi renginde üçgenimsi bir yapıya sahiptir. Nötr bir tadı olan ve bulgura benzetilen bu ürünü, birçok farklı şekilde tüketebilirsiniz. Özellikle haşlanarak meyvelerle ve salatalarla birlikte kullanılan greçka diyeti ile ünlüdür. Haftada birkaç gün tüketilmesi durumunda uzun süreli tokluk hissi yarattığından, kilo vermek için en iyi besinlerden biridir. *Hatta bu diyet ile ilgili ürün çıkmıştır en çok tanınanı ise grecka life isimli üründür.

Bir bardak haşlanmış greçka ve bol yeşilli bir salata, size oldukça sağlıklı ve doyurucu bir öğün oluşturmaktadır.

Greçka Nasıl Yenir?

Bildiğimiz tahıllardan olmayan ama bir tahıl gibi tüketilebilen greçka, isterseniz sadece haşlayıp salata, müsli, yoğurt ve sütle birlikte tüketebileceğiniz, isterseniz pilav gibi yapabileceğiniz bir yiyecek olarak yenebilir.

Pilav için her bir bardak greçkaya, 2 su bardağı su ekleyebilirsiniz. Pek çok kişinin merak ettiği greçka life ise, meyvelerle ya da salatalarla birlikte tüketilebilecek bu besinin günde birkaç öğün tüketilmesiyle yapılmaktadır.

Pilav ve bulguru hayatından çıkaranlar için en ideal ikame bu üründür ve her zaman güvenle tüketilebilir.

Glüten Alerjisi Olanlar için Birebir

Eser miktarda buğday içerir ibaresi yazan bir ürün almadığınız sürece glüten alerjiniz varsa güvenle bu ürünü kullanabilirsiniz.

Özellikle çölyak hastalarının en büyük problemlerinden biri olan glüten alerjisi, birçok besinin tüketilmesine de engel olmaktadır. Bu nedenle güvenilir bir beslenme seçeneği olarak bu ürün tercihe edilmektedir.

Doyurucu Öğünler

Bir bardak haşlanmış greçka ve bir adet rendelenmiş elma size farklı bir öğün seçeneği sunarken, farklı lezzetlerin de kapısını da açmaktadır.

Bu lezzet yolculuğunda hem tok hissedip hem de metabolik sorunlardan arınmış bir beslenme sistemi benimsediğinizde, bu besin ögesini çeşitli yiyeceklerde kullanarak, damak tadınızı da zenginleştirebilirsiniz.

Yağsız yoğurt ile kullanılabilen greçka life, özellikle yoğurt ve meyvelerle birlikte sık sık tercih edilmektedir.

Karabuğday Sürekli Tüketilebilir Mi?

Kilo vermek için greçka diyeti uygulayabilirsiniz ama her gün her öğünde bu ürünü yemeniz sağlıklı değildir. *Grecka life kullanımı günde 2 kere istenilen özelliklere göre yapılmalıdır.

Bir öğünde yiyebilirsiniz ya da bir gün boyunca karabuğdayla elma ya da yoğurt tüketebilirsiniz. Ancak tek besin diyeti olarak tercih ettiğinizde metabolizmanızda ciddi sorunlar yaşanabilir. Haftada bir gün boyunca bu besini tüketebilirsiniz ve istediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.