Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

GERZE JANDARMA KOMUTANLIĞI HİZMET BİNASI TAMAMLANDI

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze Jandarma Komutanlığı Hizmet binasının tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını duyurdu.

GERZE JANDARMA KOMUTANLIĞI HİZMET BİNASI TAMAMLANDI
29 Eylül 2020 16:55

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze Jandarma Komutanlığı Hizmet binasının tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını duyurdu.

Sinop İl Özel İdaresi uhdesinde ihalesi yapılan ve yeni hizmet binasının geçici kabulü tamamlandı. 

Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Maviş, 1704 metrekarelik alana iki katlı olarak inşa edilen yeni hizmet binası ile birlikte, Jandarma teşkilatının ilçe sakinlerine çok daha kaliteli ve güvenli hizmet sunacağını ifade etti.  

“YENİ BİNAMIZ JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN İMKÂN VE KABİLİYETİNİ ARTIRACAK”

Yeni hizmet binasının bilişim, haberleşme ve teknik alt yapı bakımından da teknolojinin gerektirdiği tüm imkânlara uygun biçimde tasarlandığını dile getiren Maviş, ilçedeki asayiş ve güvenlik hizmetleri konusunda jandarma teşkilatının gücüne güç katacağını vurguladı.

Maviş, “Gerzemizde Jandarma Teşkilatımızın imkân ve kabiliyetini artırmak ve fiziki olanaklarını daha ileri noktalara taşımak amacıyla temelini attığımız yeni hizmet binamızı tamamladık. Yeni binamız Jandarma personelimize çok daha rahat ve güvenli bir ortamda hizmet yapabilme imkânı sağlayacak” dedi.

“JANDARMA GÖZ BEBEĞİMİZ”

Jandarma Teşkilatı’nın vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin temini konusunda başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Maviş, şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin ve toplumumuzun huzur ve güvenliğini sağlamak için fedakârlık ve özveriyle çalışan; zaman mefhumu gözetmeksizin görevini yerine getiren Jandarma Teşkilatımız, bizim göz bebeğimizdir. Son dönemde Covid-19 Pandemisürecinde de aktif olarak çalışarak, süreçte yaşanabilecek olumsuzlukların önlenmesi adına önemli görevler üstlenen Jandarma Teşkilatımız, her şeyin en iyisine layıktır. Onlara rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı sunmak da bizim öncelikli görevlerimizdendir. Bu noktada yeni binamızın hayırlı olmasını diliyor, katkı ve destekleri için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu’na, İl Başkanımız Uğur Giresun’a ve İl özel İdaresi Genel Sekreterimiz Yahya Çınkıl’a teşekkür ediyorum.

GERZE JANDARMA KOMUTANLIĞI HİZMET BİNASI TAMAMLANDI GERZE JANDARMA KOMUTANLIĞI HİZMET BİNASI TAMAMLANDI GERZE JANDARMA KOMUTANLIĞI HİZMET BİNASI TAMAMLANDI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.