Dolar 32,5564
Euro 34,8514
Altın 2.437,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Gerze Devlet Hastanesi'ne Yeni Hasta Yatakları

Gerze Devlet Hastanesine tahsis edilen 25 adet, 4 motorlu hasta karyolası geçtiğimiz gün Gerze Devlet Hastanesi yetkililerine teslim edildi.

Gerze Devlet Hastanesi'ne Yeni Hasta Yatakları
17 Ekim 2015 15:44

Her Şey Sağlık İçin

 

Gerze Devlet Hastanesi artık yeni hasta yatakları ile hizmet verecek.

 

İnsan sağlığını yaşamın en değerli unsuru olarak gören ve hasta memnuniyetini her zaman ön planda tutup kurum koşullarını iyileştirerek, hastalara en iyi hizmeti en son teknoloji imkanlarını kullanarak sunma ilkesinden hareket eden Gerze Devlet Hastanesi yetkililerinin Sinop Kamu Hastaneleri Birliğine yaptıkları başvuru olumlu neticelendi.

 

Birlik yetkililerince Gerze Devlet Hastanesine tahsis edilen 25 adet, 4 motorlu hasta karyolası geçtiğimiz gün Gerze Devlet Hastanesi yetkililerine teslim edildi. Kurulma işlemlerine başlanılan yataklar en kısa sürede hastalarımızın daha sağlıklı ve rahat bir tedavi süreci geçirmeleri amacıyla hizmete sunulacak.

 

Hastaneleri ile ilgili diğer taleplerinin de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından değerlendirmeye alındığını belirten yetkililer, bu ihtiyaçlarının da en kısa sürede karşılanacağına olan inançlarını dile getirirken, hastanelerinin ihtiyaçlarına gösterdikleri duyarlılık nedeniyle Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Gerze halkı adına teşekkürlerini ifade ettiler. Kaynak: Gerze Gündem Haber
Gerze Devlet Hastanesi'ne Yeni Hasta Yatakları

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.