Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

Nakit ihtiyacını karşılamanın yeni bir yöntemi de Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalara müracat etmektir. Bu yeni akım sayesinde artık kolayca kredi alınabilmektedir.

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar
26 Nisan 2016 21:22

Nakit ihtiyacını karşılamanın yeni bir yöntemi de Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalara müracat etmektir. Bu yeni akım sayesinde artık kolayca kredi alınabilmektedir.

Son dönemlerde yeni bir akım ile başlayan ve özel kampanyalar ile insanlara sunulan Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar sayesinde birçok kişi nakit ihtiyaçlarını karşılıyor. Ancak yazı başlığında belirtildiği gibi gelir belgesiz kredi verilmesi tabi ki bankalarca farklı uygulamalar ile mümkün oluyor. Özellikle kredi çekilmesi için belirli şartlar altında bulunan özel prosedürler yine bu tür nakit ihtiyaçlarında da bireysel başvuruda bulunanlara sunuluyor. Mutlak olan bazı belgelerin aynı türden krediler ile ilişkilendirilmesi yine bu tür kredi sistemlerinde karşınıza çıkabilir. Kişilerin gelir belgesi yok ise ve nakit ihtiyacı var ise bankaya başvuru yapabiliyorlar. Banka gerekli özelliğe sahip olan kişilerin bu tür ihtiyaçlarına olumlu cevap vererek onların nakit ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kimler Gelir Belgesiz Kredi Alabilir?

Paraya ihtiyaç duyulduğunda insanların hemen hemen birçoğunun hemen nakit akışını sağlamak için kredi sistemine yönlendiğini biliyoruz. Farklı yöntemler ile para bulmak isteyenlerin ise maddi olumsuzluklar yüzünden bankalar ile sorun yaşaması yüzünden değişik türden ihtiyaç giderilmesi yaparlar. Mesela Senetle Para Veren Kuyumcular ile anlaşmalı nakit ihtiyacı taşıyan olduğu bilinir. Ancak bankalar tarafından verilecek kredilerde kişilerin belirli bir düzeyde olması için bazı kriterleri önde tutarlar. Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar için gelir belgesiz birine kredi verilmesi ilk öncelikle banka verilecek olan nakidin karşılığı olan bir menkul sunulmasını ister. İpotek karşılığında kişilerin istedikleri nakdin, ipotek olarak gösterilen yerin % 80’ini karşılayacak şekilde bir kredi ödemesi verebilirler.

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

Bankaların bireysel olarak yapılan kredi cevaplandırmalarında ipotek altına alınacak olan Ev, Tarla, Arsa veya Araç gibi değeri olan menkullerin yanı sıra antika örneğinde olduğu gibi karşılığı olan ve tescilli eşyalar üzerinden de kredilendirme yapılabilmektedir. Yalnız bunlar için yapılan tek şart ise hisseli olmaması şartı aranmaktadır. Özellikle çiftçilerin kullandığı kredilendirme için yapılan müracaatlarda belirtilen hissedar kişilerin ortak imzası gibi hizmetler kesinlikle bu tür kredilendirmelerde kabul edilmemektedir. Bütün hissekarların imzası ve onayı olsa dahi Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar bu uygulamalarda katı ve sert kurallara ehemmiyet vermektedir. Belirli bir miktar karşılığında verilecek olan tüm bu tür krediler için eşyanın veya menkulün tümünü kapsayacak şekilde bir ipotek uygulanmaktadır. Bu nedenle yapılacak olan başvurularda muhakkak bir ev sahibi olmak gibi ayrıntılı istekleri olan bankalara da rastlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.