Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Galaxy S7’ye Bomba Değişiklikler Geliyor! İşte Galaxy S7’nin Yeni Özellikleri

Yeni seneye girmemiz ile birlikte büyük bir merakla beklenilmekte olan akıllı cihazlardan Samsung Galaxy S7, şirket grubunun gerçekleştirmiş olduğu bir sunum içerisinde teknik donanım özellikleri ile beraber resmen gün yüzüne çıktığı öğrenildi..

Galaxy S7’ye Bomba Değişiklikler Geliyor! İşte Galaxy S7’nin Yeni Özellikleri
Aslan Özdemir
28 Ocak 2016 08:48

Yeni seneye girmemiz ile birlikte büyük bir merakla beklenilmekte olan akıllı cihazlardan Samsung Galaxy S7, şirket grubunun gerçekleştirmiş olduğu bir sunum içerisinde teknik donanım özellikleri ile beraber resmen gün yüzüne çıktığı öğrenildi.

Hayrettin Kaya

Samsung Galaxy S7 tanıtım tarihine az bir zaman kala gündemden yerini kimseye teslim etmiyor. Galaxy S7 modeline yönelik son sızıntı ise Güney Koreli dev grup şirketinin yapmış olduğu bir sunum içerisinde gerçekleşti. Dünya teknoloji devi Samsung, düzenlemiş olduğu bir görüşme içerisinde Galaxy S7 modelinin bazı özelliklerine ve resimlerine yer verildiği belirtildi.

PhoneArena’nın anonim bir Samsung çalışan kişisi tarafından yayınlanmış olduğunu dile getiren son sızıntı içerisinde, Galaxy S7 modeli açıkça görülmektedir. Galaxy S serisi modellere yer verilmekte olan slaytta Galaxy S5, Galaxy S6 ve Galaxy S7 modellerinin fotoğrafları ve donanım özellikleri ile yer almaktadır.

Galaxy S7 modeline baktığımız zaman ise bu zaman kadar çıkmış olan sızıntılar ile benzer bir tasarıma sahip olduğu görülmekte olan cihaz, slayt içinde bulunmakta olan bilgilere dayalı olarak 5,1 inç büyüklüğünde Quad HD ekran ile gelecek olduğu belirlendi.

Qualcomm Snapdragon 820 veya Exynos 8890 işlemcinin kullanılacağının belirtildiği Galaxy S7 modeli 4 GB RAM’e bulunacak. Eğer bu slayt içerisindeki bilgiler doğru ise kamera tarafında Samsung, Galaxy S7 modelinde Megapikseli düşürülme görerek 12 Megapiksellik BRITECELL bir kamera tercih edilecek olduğunu da doğruluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.