Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Galatasaray Yine Kendi Evladını Boğdu

20 Kasım 2015 17:16

Erdoğan Erkaymaz

Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; ‘Galatasaray Futbol takımı Teknik Direktörü Sayın Hamza Hamzaoğlu’nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir.  Hocamıza  bu güne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.’ Yani bu demektir ki; Galatasaray yönetimi, bir evladını daha boğdu.

 

Belki bu yönetimi kimse hatırlamayacaktır. 10 ayda 3 tane kupa getiren ve 4. Yıldızı takan ve adını Galatasaray tarihine altın harflerle yazdıran Hamza Hamzaoğlu hatırlanacak, unutulmayacaktır. Yaptığı açıklamada; ‘Futbolculuk kariyerimden sonra Teknik direktör olarak ta bu camiaya hizmet etmenin, birlikte önemli başarılar kazanmanın onurunu yaşadım. Yarın herkes için yeni bir gün Yarınların Galatasaraylılar için yeni başarılarla dolu olmasını diliyorum sözü kapak olsun….

 

Galatasaray’da son 10 yılda 12 teknik adam çalışmış. 5 lig şampiyonluğu yaşamış. Galatasaray’ın son ayırdığı Hamza Hamzaoğlu; Spor toto, süper lig, Ziraat Türkiye Kupası, TFF Spor kupa ve UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere Galatasaray’ın başında toplam 52 karşılaşmaya çıkmış. 33 galibiyet, 9 beraberlik, 10 yenilgi almış. Geçen sezon kazanılan 3 kupa ve sonrasında bu sezon Galatasaray’ın 3 cephede birden yoluna devam ederken bu nedir?
 

Sanırım Galatasaray’da hiçbir başarı cezasız kalmıyor. İki İtalyan hoca alındı 30 futbolcu aldırdılar neredeyse  hepsi başa çıktı. Hamza hoca geldi devre arası futbolcu aldırmadan şampiyon yaptı takımı. Bu sene rakipleri önemli transferler yaparken bu yönetim önemli 1 transfer bile yapmadı. Üstelik takımda direk oynayan futbolcuları da göndermelerin rağmen Hamza hoca başına ortada görünmeyen Yönetim adına olumlu açıklamalar yaptı.
 

Gerçek olan, Galatasaray kendi evlatlarını kıymaya devam ediyor. Hamza hoca zor zamanda geldi, hep pozitif yaklaştı. Ekonomik davrandı (kemer sıkma, transfer yapmama) ama yönetim anlamıyor, anlayamıyor. Oysa yabancı hocalar kariyerim bozulmasın diye vara yoğa transfer yaparken ve iş kötüye gittiğinde yüklüce tazminat alırken yönetimler nerede! Fatih Terim, Bülent Korkmaz, Hamza Hamzaoğlu, bizim çocuğumuz…! Vur abalıya…

 

Galatasaray bu ülkenin önemli değeridir. Böyle bir kurumu yönetimler babalarının çiftliği gibi kullanamazlar. Hamza hoca Kadir kıymet bilmeyenler tarafından harcanmış olsa da, Galatasaray’lıların gönlünde taht kurmuştur. Hamza Hoca başarılı olmak istiyorsan; İyi kalpli, yumuşak yürekli olmayacaksın… Eğer böyle olursan kovmak en kolayı… Suçlusun…! Bu ülke alışık değil başarılı ve iyi insanlara!!!

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.