Dolar 32,5533
Euro 34,8856
Altın 2.426,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Filenin Sultanları Yeniden Sahne Alıyor…

Ayancık cevizli spor kulübü bayan voleybol takımımız uzun süre aradan sonra Sinop mahalli bayan voleybol liginde Genç kızlar ve yıldızlarda ilçemizi temsil edecektir.

Filenin Sultanları Yeniden Sahne Alıyor…
3 Şubat 2015 13:29

Ayancık cevizli spor kulübü bayan voleybol takımımız uzun süre aradan sonra Sinop mahalli bayan voleybol liginde Genç kızlar ve yıldızlarda ilçemizi temsil edecektir. Bizler erkeklerin spor yapma hakkı olduğu kadar bayanlarımızın da bu hakka sahip olduğuna inanıyor ve imkânlarımız elverdiğince destek vermeye çalışıyoruz. 
 

Antrenör hocamız Cahit BAYRAK, bayan voleybol takımı ve kulüp olarak elimizden gelenin en iyisin yapmak için mücadele edeceğiz. Amacımız genç kızlarımıza sporu sevdirmek ve spor yapmalarını imkân sağlamaktır.
 

Musabalar deplasmanlı olacak ve ilk maçımız Genç Bayanlarda 07.Şubat 2015 tarihinde Cumartesi günü saat 11.00 da Ayancık olimpik Kapılı spor salonunda Boyabat Gençlik Spor ile oynanacaktır. Sporsever halkımızın desteklerini bekleriz. Saygılarımızla

Şehettin ÖZCAN

Cevizli spor kulübü Başkan.Y

Filenin Sultanları Yeniden Sahne Alıyor...

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.