Dolar 32,4955
Euro 34,7477
Altın 2.487,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 17°C

Festivaller Başlıyor!

Türkeli Festivali’ne gelecek sanatçılar belli oldu

Festivaller Başlıyor!
19 Haziran 2017 16:01

Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, Türkeli Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği Tarihi Türkeli Panayırı, Plaj Şenlikleri ve Bal Festivali kapsamında gerçekleşecek konserde ünlü sanatçı Zara ile Zakkum grubunun sahne alacağını söyledi.

Türkeli’de  her yıl düzenlenen Tarihi Türkeli Panayırı, Plaj Şenlikleri ve Bal Festivali’nin hazırlık çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan “Geleneksel hale getirdiğimiz festival programımızı geçen yıl yaşanan Milletimize Cumhuriyet kazanımlarımıza karşı yapılmak istenen kahbe darbe girişimi nedeni ile iptal ettik. Önce vatanımızın bekası diyerek, böyle bir organizasyonun yanlış olacağının hesabını yaparak bu tür sosyal kültürel faaliyetlerden geri durduk.

Yaptığımız görüşmeler ve yoklamalarda ilçemize güzel bir panayır, yaz etkinliği ve güzel bir konser yapma kararı aldık. Yapacağımız etkinliklerle Türkeli’ne ve Sinop’a damga vuracağımıza eminim. İyi bir ekibimiz var, bu konuda güzel bir çalışma yapıldı. Bir aksilik olmazsa sanatçılarımız da belli. Ünlü sanatçı Zara ile gençlerin gönüllerinde yer edinen, ayrıca solistinin de Türkelili olması sebebiyle gurur duyduğum Zakkum grubu festival programı kapsamında yapacağımız konserlerde sahne alacaklar. Festival programımız, sünnet şöleniyle, bal yarışmalarıyla, buzağı yarışmaları, at yarışları, geziler, paraşüt ve uçurtma şenlikleriyle güzel bir organizasyona imza atacağız.” dedi.

Festivaller Başlıyor! Festivaller Başlıyor!

YORUMLAR

  1. Gamze dedi ki:

    Festival tarihi ne zaman??