Dolar 32,5978
Euro 34,6499
Altın 2.526,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Fernandao Milli Takıma! Ferhan Doğu Kimdir?

Gol yollarında sıkıntı çeken milli takıma yeni bir forvet geliyor Ferhan Doğu.

Fernandao Milli Takıma! Ferhan Doğu Kimdir?
17 Mart 2016 16:29

Uzun zaman önce hayalini dillendiren Brezilyalı futbolcu, Fatih Terim’in de bu teklife sıcak bakması ile hayallerine kısa zaman sonra kavuşacak.

Spor gündeminde yankı uyandıran devşirme oyuncuların arasına Fenerbahçe’nin golcüsü Fernandao da katılıyor. Türk vatandaşı olmak istediğini daha önce hem yakın çevresi hem de yönetim ile paylaşan sambacı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in isteği ile başvuruda bulundu.

Fernandao’nun Fenerbahçe’ye transfer olmasından sonra TFF Başkanı Yıldırım Demirören de Aziz Yıldırımı aramış ve konuya ilişkin destek istemişti. Yıldırım’ın da desteği ile süreç hızlıca yürütüldü ve bürokratik işlemler neredeyse bitme aşamasına geldi.

Müjdeli haberin Fenerbahçeli yıldız futbolcuya verilmesinin ise an meselesi olduğu söyleniyor.

Yıldız golcünün vatandaşlık işlemlerinin Milli takım kampı öncesinde tamamlanılmasına çalışılıyor. Bu sayede 28 yaşındaki golcü Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonasında Ay-Yıldızlı formayı giyme imkanına kavuşacak.

Fernandao’nun vatandaşlık işlemlerinin tamamlanmasının ardından adı ise Ferhan Doğu olacak. Daha önce bir başka Brezilyalı Colin Kazım da Türk vatandaşı olarak Kazım Kazım ismi ile forma şansı bulmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.