Dolar 32,5533
Euro 34,8856
Altın 2.426,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Fahri Alkan’dan Basın Açıklaması

Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Fahri ALKAN Basın açıklaması yaptı.

Fahri Alkan’dan Basın Açıklaması
21 Mart 2015 13:01

Temayül yoklaması sürecinin geride kaldığı bu günlerde, partimizin mülakat çalışmalarından olumlu izlenimlerle ayrıldık.  

Bu saatten sonra Ak Partimiz, aday adayları ile ilgili gerekli değerlendirmeyi yapacaktır.  Hem bu sürecin hem de 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimlerinin, İlimiz, Milletimiz ve Ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Sevgili hemşehrilerim, gelin yeni Türkiye’yi hep birlikte kuralım.
Şimdi Sinop’umuz için bir şansımız var ve bu şansı iyi değerlendirerek İlimizin 2 Milletvekilinin Ak Partiden seçilmesi zamanıdır.

Şahsım aday gösterilsin veya gösterilmesin, İlimizin Hükümet olanaklarından maksimum seviyede faydalanması için siz değerli hemşehrilerimden önümüzdeki seçimlerde 2 milletvekilimizin Ak Partiden seçilmesini tercih etmelerini isterim.
Hemşehrilerimiz kendilerine verilecek hizmetin en iyisine layıktır.

Siyasetten şahsi olarak hiçbir beklentimiz yoktur. Rabbimin bu kadar cömert davranarak yarattığı Sinop İlimizin sesinin Ankara’da daha gür çıkması için kendimizi sorumlu hissederek bu yola çıktık.  

Sizlerin ve İlimizin problemlerini en iyi bilen biriyim, çünkü içinizden gelen biriyim. Ak Parti iktidarı Halkının hizmetkârı oldu. Bizde bu hizmetkârlar ordusunun bir neferi olarak İlimizin, Halkımızın hizmetine talip olduk. Halka hizmet, Hakka hizmet için, Allah’ın emirleri doğrultusunda hemşehrilerimizin dualarını almak üzere bu hizmete talibim.

İnşallah görev verilirse, İlimizin hak ettiği hizmetleri ve Devlet yatırımlarının daha iyisini alacağına inancımız tamdır. Sinoplu’nun gerek Sinop’ta gerekse göç verdiği bölgelerde sorunlarını ve sıkıntılarını yakinen biliyor ve takip ediyorum. İlimiz çevresinde hızla büyüyüp gelişen, zenginleşen şehirler olmasına rağmen Sinop geri kalmıştır. Seçilirsem her an ulaşılabilir, aslından asla uzaklaşmayan aksine Milletime nasıl vekil olurum bilinci ile hareket eden birisi olacağım.  Vekâletini aldığım hemşehrilerimin haftanın belli günlerinde kapısını çalacağı bir ofisim olacak,
 vatandaşımın sıkıntılarını çözmek için onlarla birlikte ve iç içe nakliye fiyatları olacağım.  Mevki, makam, koltuk, şan ve şöhret için göreve talip değiliz. Halkımızın hizmetkârı olmaya ve Devletimizin en güzel hizmetlerinden eşit biçimde faydalandırılmasına çalışacağım. Vereceğim tek sözüm;  Ak Partinin birleştirici ve Halka hizmetin Hakka hizmet anlayışı ile kavgadan, kişisel çekişmelerden uzak bir siyasi anlayışla var gücüm ile çalışacağımdır. Siz değerli Hemşehrilerime saygı, sevgi ve selamlarımı sunarım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.