Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Facebook Canlı Yayınlama Uygulaması Ne Zaman Aktif Olacak?

Geride bıraktığımız 2015 yılı Ağustos ayı içinde, yükselen bir popülerleşmeye giden canlı yayın bombası ile ilk hamlesini yapan; sene sonu aralık ayında ise hedef büyütüp iPhone kullanıcılarına hedef sağlayan dünya devi Facebook bir hamle daha atarak özel canlı yayın uygulamasını Android meraklılarına sunacak.

Facebook Canlı Yayınlama Uygulaması Ne Zaman Aktif Olacak?
28 Şubat 2016 17:58

Geride bıraktığımız 2015 yılı Ağustos ayı içinde, yükselen bir popülerleşmeye giden canlı yayın bombası ile ilk hamlesini yapan; sene sonu aralık ayında ise hedef büyütüp iPhone kullanıcılarına hedef sağlayan dünya devi Facebook bir hamle daha atarak özel canlı yayın uygulamasını Android meraklılarına sunacak.

Facebook’tan yapılan açıklamaya göre, Android cihaz kullanıcıları önümüzdeki hafta Facebook’un canlı yayın özelliğinden faydalanabilecek.Fakat Facebook, Android kullanıcıları için de yine önceliği ABD’de yaşayanlara verecek.

Canlı yayın için yapmamız gereken bildirim penceresi üzerindeki ‘go live’ ikonuna tıklamaktan ibaret. Bunun ertesinde artık istersek ön yahut da arka kameradan yapabiliriz çekimi. İkisi birden eşzamanlı biçimde kullanılmıyor ama. Çekim bitince profilimizde kaldığı için (silmediğimiz sürece) dilersek sonradan da izleyebiliyoruz. Bunun haricinde yine Periscope’taki olduğu gibi takipçilerimizi, beğenenleri veya yorumları gerçek zamanlı biçimde görebiliyoruz. Aynı bir film şeridi gibi geçiyorlar önümüzden.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.