Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Eşinden Şiddet Gören Hümeyra’nın Ailesinden Açıklama

Kocaeli’de 3 aydır aralarında tartışma yaşadığı belirtilen ve eşinden şiddet gören kadınla ilgili yeni açıklamalar geldi.

Eşinden Şiddet Gören Hümeyra’nın Ailesinden Açıklama
Aslan Özdemir
17 Ocak 2016 16:18

Kocaeli’de 3 aydır aralarında tartışma yaşadığı belirtilen ve eşinden şiddet gören kadınla ilgili yeni açıklamalar geldi.

Hayrettin Kaya

Aralarında sıkıntı yaşandığı gerekçesiyle Hümeyra Korkmaz, eşi Sinan Korkmaz’a boşanma davası açmıştı. İddialara göre boşanmak istediği gerekçesiyl Hümeyra Korkmaz’ı başından vuran Sinan Korkmaz ile ilgili Hümeyra’nın ailesinden çarpıcı açıklamalar geldi.

Dilaver ailesi adına Faruk Dilaver’in yaptığı açıklamada, Sinan Korkmaz’ın Hümeyra’yı 2013 yılında kaçırdığı ve Sinan’ın madde bağımlısı olduğı iddia edildi.

Açıklamada şu çarpıcı sözlere yer verildi:

2013 yılında Sinan KORKMAZ tehdit ve zor kullanarak Hümeyra’yı kaçırmıştır. KORKMAZ ailesi ve Sinan Korkmaz madde bağımlısı olduğunu Hümeyra’dan gizlemiştir. Sinan Korkmaz, bonzai için maddi desteği annesi Nilüfer K.’ dan temin etmiş ve kendi evinde ki ziynet eşyalarını şiddetle ve habersiz bir şekilde bonzai için almıştır.

DÖVEREK YÜZÜĞÜNÜ ALDI

En son Hümeyra’ya bıçak çekip döverek parmağında ki alyansı almıştır. Bu süre içersinde Hümeyra’nın ailesi Sinan Korkmaz’ı tedavi için hastaneye yatırmıştır ve KORKMAZ ailesi oğullarına sahip çıkmamıştır. AMATEM’de tedavisini yarım bırakmıştır. Kendisine şans verilen Sinan KORKMAZ bunu değerlendirmeyip 7 aylık bebeğinin yanında dahi bonzai kullanmıştır.

DAYANAMAYIP BABA EVİNE DÖNDÜ

Daha fazla bu duruma dayanamayan Hümeyra baba evine dönmüştür ve boşanma davası açmıştır. Boşanmak istemeyen Sinan K. 7aylık bebeğini kaçırma teşebbüsün de bulunmuştur ve Hümeyra ile DİLAVER ailesine tehditler yağdırmıştır. Bebeği görmek isteyen Sinan Korkmaz’a DİLAVER ailesi her fırsatta evet demiş ve görüştürmüş, Sinan Korkmaz ise bıçak ile gelmiştir.

Bir şans daha isteyen değiştiğine inandırmaya çalışan Sinan K. olaydan bir gün önce Hümeyra’ya tehtid mesajı atıp onu çocuğuna mahrum bırakacağını söylemiştir. Olay günü çocuğunu görme ve para verme bahanesi ile DİLAVER ailesinin kapısına gelen Sinan Korkmaz, aile ile görüşüp oğlunu sevdikten sonra Hümeyra ile yalnız konuşmak istemiştir ve bu sırada aile fertleri kapının arkasında konuşmayı dinlemektedir. Sinan Korkmaz’ın babası aramıştır ve oğlunun nerede olduğunu sormuştur.

ÖLDÜRMEK İÇİN GELDİ

Sinan Korkmaz ise Hümeyra ile konuşuyorum gece 11’de işe gideceğim diyerek telefonu kapatmıştır. Kapının arkasında abisinin olduğunu bilen Hümeyra abisine abi çekil demiş ve 2 el silah sesi duyulmuştur. Hiç bir tartışma yaşanmamış ve Sinan Korkmaz silahını ateşlenmeye hazır hali ile Hümeyra ve ailesini öldürmek için gelmiştir.

Elmacık kemiğinden vurduğu Hümeyra’nın kalbi durmuştur ve mermi omurilikden çıkmıştır. İkinci mermi ise evin içine sıkıp olay yerinden uzaklaşıp eve yakın bir yere saklanıp izlemeye başlamıştır. Hümeyra’ya ilk gelen ambulans ile Kocaeli Derince E. A. Hastanesine kaldırılmış ikinci gelen Ambulans ise Anne Nermin D. Kocaeli Körfez Devlet hastanesi acil servisine götürmüştür.

Olayları izleyen Sinan Korkmaz, anne Nermin DİLAVER’in olduğu hastaneye ticari taksi ile gelip hastane içinde anne Nermin Dilaveri’i öldürmek için aramıştır. Sinan Korkmaz’ı hastanede tespit eden vatandaşlar vardır. Hastaneyi yaya terk eden Sinan Korkmaz, olay gecesi yakalanmıştır. Hümeyra hala yoğun bakımdadır ve durumu kritikdir. Allah onu 7 aylık oğluna bağışlasın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.