Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ersoy'dan Tebrik Mesajı

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy Sosyal paylaşım sitesinde Ak Parti Aday Adaylarını tebrik etti.

Ersoy'dan Tebrik Mesajı
Aslan Özdemir
20 Şubat 2015 19:58

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy Sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı  Ak Parti Aday Adaylarını tebrik  mesajı şu şekilde;

Hayrettin Kaya

TEBRIK….

Değerli Dava Arkadaşlarım,

Partimize Milletvekili aday adayı olmak için verilen süre bugün doldu ve Sinop Ilimize 13 kıymetli kardeşimiz müracat etti. 

Bu Parti'den aday adayı olmanın büyük bir şeref olduğu bilinciyle başvuruda bulunan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

AK Partililiğe yakışan bir vakar ve duruşla birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize hiçbir zarar gelmesine izin vermeden, her kesime örnek olacak bir kampanya yürüteceklerinden asla şüphe duymadığımı ifade ederek aday adaylarımıza başarılar diliyorum..

Adaylarımız kimler olursa olsun kazananın AK Parti, Sinop ve Türkiye olması için verilecek her güzel emeği yürekten kutluyor, selam, saygı ve sevgilerimi sunuyorum..

Rabbim bizler için, Ilimiz için, Ülkemiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin.. Türkan KARABAŞ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.