Dolar 32,5844
Euro 34,8069
Altın 2.511,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

ERSOY'dan "Paralel Operasyon" Değerlendirmesi

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY ülke gündemindeki bazı polis amirleri ve memurlarına yapılan tutuklama işlemlerine ilişkin değerlendirme-açıklamada bulundu.

ERSOY'dan "Paralel Operasyon" Değerlendirmesi
31 Temmuz 2014 10:22

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY ülke gündemindeki bazı polis amirleri ve memurlarına yapılan tutuklama işlemlerine ilişkin değerlendirme-açıklamada bulunarak "…Hayatınız takiyye, sahtecilik olacak, insanların en mahrem bilgilerini çalacak ve bunları üstlendirildiğiniz amaçlar için kullanacak ama dürüstlük taslayacaksınız".. dedi ve sonrasında  MHP ve CHP'yi de eleştirdi.

 

ERSOY açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

'Paralel Operasyon….İstanbul'da bazı polis amirleri ve memurlarına yapılan operasyonda tutuklananların tutuklanma gerekçeleri "sahte isimlerle dinleme yapmak, sahte belgelerle mahkemeleri yanıltmak ve dinlemelerden elde edilen bilgileri başka amaçlarla kullanmak.."

 

Ülkenin devlet adamlarını, siyasetçilerini, bürokratlarını, sanatçılarını, ilim adamlarını, iş adamlarının telefonlarını başka isimler altında terör örgütü üyeleri olduğu gerekçeleriyle dinleme kararı alacak, sonra da elde ettiğin bilgileri başka amaçlarla kullanacaksın. Bu ülkenin emniyet güçleri olarak, yaptığın iş baştan sona sahteciliklerle dolu olacak, ülkenin ve devletinin aleyhine olacak, sonra da bunlar anlaşılıp hesabı sorulmak istendiğinde dini duyguları istismar için elinden gelen sömürüyü yapacaksın….

 

Bir polis müdürü devletin MIT müsteşarını neden sahte isimle dinler, hangi görevle yaptın bunu diye soracaksın.. Hırsızlık yapmadım diyecek..

 

Neden insanların yatak odalarını dinlediniz, neden mahremlerine girdiniz, neden Başbakanın, Dışişleri Bakanının ve diğer devlet adamlarının elindeki 80 kriptolu telefonu dinlediniz? Devletin ulaştığınız çok gizli görüşmelerini neden ifşa ettiniz, devletiniz aleyhine kullandınız diye soracaksın, hatim cüzlerim yarım kaldı siz tamamlayın diyecek…Hayatınız takiyye, sahtecilik olacak, insanların en mahrem bilgilerini çalacak ve bunları üstlendirildiğiniz amaçlar için kullanacak ama dürüstlük taslayacaksınız.. Milletin de inanmasını bekleyeceksiniz..

 

Hiç endişeniz olmasın kardeşlerim, yarın polis sınavlarının, üniversite sınavlarının, memurluk sınavlarının sorularını çalıp özel evlerde kendi yandaşlarına öğretenlere de hesabı sorulduğunda hırsızlık yapmadık diyecek, dürüstlük taslayacaklardır…

 

Bütün bu süreçte dün Ergenokon'un avukatı olan CHP'nin, bugün devletin siyasetçisine, askerine, polisine, bürokratına, iş adamına, sanatçısına kumpas kurdukları için sorguya çekilen şantaj şüphelilerinin avukatlığına soyunmasını, Kılıçdaroğlu'nun amaç için her türlü araç meşrudur diyen çok yüzlü, omurgasız siyasetinde anlayabiliyorum da, devleti için değil de, devletini ele geçirmek için çalışan, kendinden başka hiçbir değeri tanımayan böyle bir yapıyla MHP nasıl beraber olabiliyor, bu yapılanları meşru görebiliyor, devletin bekası için tehlike görmüyor bunu anlamıyorum…

 

Veee dini hassasiyetleri nedeniyle bunların arkasındaki yapıya destek veren temiz yürekli kardeşlerimiz nasıl oluyorda, hala destek verdikleri yapının dini bir cemaat olduğuna inanabiliyorlar bunu da sormak istiyorum…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.