Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Ersan Ercan Federasyon Başkanı Seçildi

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanlığına Ersan Ercan Seçildi

Ersan Ercan Federasyon Başkanı Seçildi
11 Mayıs 2014 14:49

Türkiye Bilardo Federasyonu 1.Olağanüstü Genel Kurulunda Sinoplu eczacı ve spor adamı Ersan Ercan federasyon başkanlığına seçildi.

 

Ankara'da gerçekleştirilen ve Ersan Ercan ile Uzman Dr. Kürşat Ramazan Özdemir 'in listelerinin yarıştığı genel kurulda 118 kişi oy kullandı. Ersan Ercan oyların 72'sini alarak federasyon başkanlığına seçilirken, Kürşat Ramazan Özdemir ise 44 oyda kaldı.   

Sonucun hayırlı olmasını dileyen Sinoplu hemşerimiz Ersan Ercan, seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini söyledi. Ersan Ercan; "Demokratik bir ortamda geçen olağanüstü genel kurulunda teveccühlerini benden esirgemeyen herkese,  bu yolda bana destek olan yönetim kurulu üyelerime ayrı ayrı teşekkür ederim.  1993 yılında kurulan Bilardo Federasyonunda  bundan sonra spora ve sporcuya yönelik çalışmalarımız  olacak.  Bilardo sporu önümüzdeki dönemde çok daha iyi yerlerde olacaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle bu seçimin Ülkemize, spor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.