Dolar 32,5180
Euro 34,7833
Altın 2.420,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Erkan Petakkaya’dan Yeşilçay’a Ağır Sözler!

Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay arasındaki gerilim giderek artıyor.

Erkan Petakkaya’dan Yeşilçay’a Ağır Sözler!
15 Mart 2016 17:53

Son olarak Nurgül Yeşilçay ile ilgili açıklama yaparken “Ne içtiği belli olmayan kadın, zavallı, çirkef” gibi tanımlamalar kullanan Petekkaya kavgadaki şiddeti biraz daha arttırdı.

Paramparça dizisinde rol arkadaşı olarak diziye başlayan Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya arasındaki sular durulmuyor. Nurgül Yeşilçay’ın Erkan Petekkaya’nın davranışları nedeniyle diziden ayrıldığı belirtilirken diziden ayrılmasının ardından bomba açıklamalarda bulunan Nurgül Yeşilçay Erkan Petekkaya ve dizi yapımcılarını ciddi eleştirmiş ve suçlamıştı.

Bu açıklamaların ardından Nurgül Yeşilçay’ın açıklamalarına ilk tepki yapımcı firmadan geldi. Firma tarafından yapılan açıklamada Nurgül Yeşilçay’ın söyledikleri hiçbir şekilde kabul edilmezken durumun mahkemeye taşınacağı da ifade edilmişti.

Nurgül Yeşilçay’ın açıklamalarında hedef aldığı isim olan Erkan Petekkaya bugün yaptığı açıklamasında Nurgül Yeşilçay’a ağır ithamlarda bulundu. Zavallı, çirkef ve ne içtiği belli olmayan kadın olarak tanımladığı Nurgül Yeşilçay’ı ağır bir şekilde eleştiren Erkan Petekkaya dizinin reyting almadığını söyleyen Nurgül Yeşilçay’ın bu konuda da gerçekleri yansıtmadığını belirtti.

Yaklaşık bir buçuk yıldır Nurgül Yeşilçay tarafından yapılan ahlaksızlıklara tepki göstermediğini fakat durumum buralara kadar geldiğini belirten Erkan Petekkaya, kadın şiddeti gördüğünü ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.