Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Ergün'ün Sağlık Haftası Mesajı

Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ün Dünya Sağlık Günü ve Sağlık Haftası Mesajı

Ergün'ün Sağlık Haftası Mesajı
Aslan Özdemir
7 Nisan 2015 16:44

Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ün Dünya Sağlık Günü ve Sağlık Haftası Mesajı
 

Hayrettin Kaya

Belediye Başkanı Ayhan Ergün " 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 8 – 14 Nisan tarihleri arasında kutlanan Sağlık Haftası" münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Ergün mesajında, "Kalkınmış ve gelişmiş bir Millet olmanın yolunun toplumun sağlıklı bireylerden oluşmasını sağlamakla mümkündür. Günümüzde insan sağlığını olumsuz etkileyen faktörlerin artması, sağlık konusunda daha bilinçli olmayı gerektirmektedir. Bu konuda; gerekli bilincin oluşturulması için toplumun tüm kesimlerine, büyük görevler düşmektedir. Sağlıklı olmayan kendine, ailesine, çevresine ve topluma yararlı olamaz. Amaç, toplumun ihtiyaçları doğrultusunda, sağlıkla ilgili bilgilerin geniş halk kitlelerine ulaştırılması, koruyucu sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması, bireylerin sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenmeleri, hastalanmadan gerekli tedbirlerin alınmasıdır. Mutlu bir yaşamın sırrı sağlıklı olmaktan geçer ” dedi.

Belediye Başkanı Ayhan Ergün; “Dünya Sağlık Haftası’nda bütün vatandaşlarımıza, sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir yaşam diliyor, vatandaşlarımızın ve Sağlık sektöründe görev yapan tüm çalışanların Sağlık Haftası’nı kutluyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.