Dolar 32,3674
Euro 34,9789
Altın 2.323,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Eren Derdiyok artık Galatasaray’da!

Eren Derdiyok için Donk + Umut Bulut teklifini götüren Galatasaray, Kasımpaşaspor’un inadını kırdı.

Eren Derdiyok artık Galatasaray’da!
Aslan Özdemir
1 Ağustos 2016 12:20

Galatasaray Lukas Leiva’nın ardından Kasımpaşalı Eren Derdiyok’un transferinde de son aşamaya geldi. 28 yaşındaki futbolcu için Galatasaray’ın takas+para teklifine lacivert-beyazlıların olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Hayrettin Kaya

RIZA ÇALIMBAY: EREN’İN BİZE FAYDASI OLMAZ

Cim-Bom’un önerdiği Umut Bulut ve Ryan Donk’u kadrosunda görmek isteyen Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın, “Bu saatten sonra Eren’in bize faydası olmaz. Gitmeyi kafasına koymuş. Umut da Donk da benim işimi görür. Bu yüzden teklifi kabul edelim” dediği öğrenildi.

ARADAKİ FARK 500 BİN EURO’YA KADAR İNDİ

Bu gelişme üzerine iki kulüp arasındaki pazarlıkların sadece Umut ve Donk’un yanı sıra verilecek rakamla ilgili olduğu bildirildi. İki kulübün transfer için prensipte anlaştığı belirtildi. Rakam konusunda aradaki farkın 500 bin euroya kadar indiği belirtildi.

Galatasaray, Eren Derdiyok için Umut ve Donk ile beraber 2.2 milyon euro teklif ederken, 3.5 milyon euro isteyen Kasımpaşa da son olarak 3 milyon euroya kadar indi. Cim-Bom ise son olarak 2.5 milyon euroya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.