Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Erbaa Spor’dan Altın Vuruş

Bölgesel Amatör Lig de mücadele eden Erbaaspor dün ligin güçlü ekiplerinden Yeni Amasyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Erbaaspor 1-0 galip geldi.

Erbaa Spor’dan Altın Vuruş
15 Aralık 2015 11:35

Bölgesel Amatör Lig de mücadele eden Erbaaspor dün ligin güçlü ekiplerinden Yeni Amasyaspor ile karşı karşıya geldi. Erbaa İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşma saat 13:30’da başladı. Karşılaşmayı yaklaşık 5 Bin taraftar izledi. 1995-1996 sezonunda Erbaaspor’un 3.Ligde mücadele ettiği yıllardan bu tarafa ilk defa bu kadar çok seyirciyi ağırlayan ilçe stadyumunda taraftarlar maçın başından sonuna kadar takımlarını destekledi.

Namağlup ve Lider olarak geldiği Erbaa’da liderliğini ve namağlup ünvanını sürdürmek isteyen Yeni Amasyaspor aldığı mağlubiyetle 21 puanda kalarak 2.sıraya geriledi. Karşılaşma öncesi 19 puanı bulunan Erbaaspor aldığı 3 puanla 22 puana ulaşarak Ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala liderlik koltuğuna oturdu.

Maçın başında etkin oyunuyla Amasya kalesinde gol arayan Erbaaspor karşılaşmanın 15.dakikasında Hasan Uğur Kardal’ın ceza alanı içinde yaptığı şık kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. İlk yarısı 1-0 Erbaaspor’un üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında skoru eşitlemek isteyen Yeni Amasyaspor bulduğu iki önemli pozisyondan faydalanamayınca karşılaşma 1-0 Erbaaspor galibiyetiyle sona erdi.

Aldığı galibiyetle önemli bir avantaj yakalayacak olan Erbaaspor haftaya deplasmanda Sinopspor ile karşılaşacak. Yeni Amasyaspor ise haftaya evinde Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.