Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Enza Home Köşe Takımları ile Yaşam Alanlarınızda Fark Yaratın

Yataş Grup bünyesinde yer alan Enza Home, şık ve dayanıklı mobilya modelleri ile yaşam alanlarına stil katmaya devam ediyor.

Enza Home Köşe Takımları ile Yaşam Alanlarınızda Fark Yaratın
2 Şubat 2017 00:16

Yataş Grup bünyesinde yer alan Enza Home, şık ve dayanıklı mobilya modelleri ile yaşam alanlarına stil katmaya devam ediyor. Yenilikçi anlayışıyla Enza Home köşe takımı modelleri, şehirli ve modern evlerin bir numaralı tercihi oluyor.

Enza Home Köşe Takımı ile Şehirli Evler

Ev dekorasyonunun modern yüzü Enza Home yaşam alanlarınıza şıklık katıyor. Geniş ürün yelpazesi, kaliteli ürünleri, fonksiyonel kullanımı ile günlük hayatı kolaylaştıran tasarımlar beğeninize sunuluyor.

Oturma odalarının olmazsa olmazı köşe takımı ile siz de evinize stil katabilir, bir yandan yer tasarrufu sağlarken, bir yandan konforun keyfini çıkarabilirsiniz. Birbirinden farklı desen, kumaş, renk seçenekleriyle dilediğiniz modeli seçebilir evinize şehirli ve modern bir görünüm kazandırabilirsiniz. Yaşam alanlarınızda fark yaratan tasarımlar ile özgün ve modern bir ev dekorasyonu yaratabilir, stilinizi evinizde de cesaretle yansıtabilirsiniz. Enza Home köşe takımları https://www.enzahome.com.tr/Kose-Takimlari kategorisi ile sizleri bekliyor.

Hem Şık Hem Fonksiyonel Tasarımlar Enza Home’da

Ev dekorasyonunda şıklık kadar fonksiyonel tasarımlar da oldukça önemlidir. Evinizin tarzına çok uyan bir mobilya bazen yeterince fonksiyonel olmadığı ve kullanım kolaylığı sağlamadığı için yanlış tercih olabilir. Şıklık ve konforu aynı çizgide buluşturan Enza Home, fonksiyonel tasarımları ile de fark yaratıyor. Modüler köşe takımı tasarımları ile mobilyalarınızı dilediğiniz şekilde dekora edebilirken, sandıklı köşe takımı modelleri ile fazladan depolama alanına sahip olabilirsiniz. Yataklı modeller ile sahip olduğunuz alanı daha kullanışlı değerlendirebilir, konuklarınızı konforlu bir biçimde ağırlayabilirsiniz. Enza Home yaşam alanlarınızda şık ve modern tasarımların yarattığı seçkin havanın yanında, konforu ve fonksiyonel kullanımı da beraberinde getiriyor.

Enza Home Köşe Takımı Modelleri ile Evinize Huzur ve Konfor Katın

Şehir hayatının yoğun temposu ve yoruculuğu yaşam alanlarını daha değerli ve önemli kılıyor. Siz de Enza Home’un stil sahibi fonksiyonel tasarımları ile kendinize huzurlu bir sığınak yaratın. Birbirinden farklı renk ve modeldeki köşe takımı modelleri arasından evinize ve tarzınıza en uygun modeli seçin ve evinizde modern bir hava yakalayın.

Evinizde sahip olduğunuz alanı daha kullanışlı bir şekilde değerlendirmek için güzel bir seçenek olan köşe takımları ile konforun keyfini sürerken, sandıklı modeller sayesinde depolama alanı kazanabilir, yataklı modeller ile farklı ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Günlük ihtiyaçlarınıza akıllı çözümler sunan dekorasyon önerileriyle Enza Home yaşam alanlarınızda fark yaratır. Onlarca model arasından size en uygun olanı seçmek ve yaşam alanlarınıza stil katmak için size en yakın Enza Home mağazasını ziyaret edebilir, şık ve dayanıklı modeller ile yaşam alanlarınıza kendi stlinizi yansıtabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.