Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Engin Altay: Sen-Ben Tartışmasına Karşıyım

CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, CHP’li Sinop Belediyesi ile Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü’nün şehir geçiş yolunda yaptıkları iyileştirme çalışmalarını değerlendirdi.

Engin Altay: Sen-Ben Tartışmasına Karşıyım
1 Mayıs 2013 09:01

CHP Sinop Milletvekili Engin Altay,  CHP’li Sinop Belediyesi ile Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü’nün şehir geçiş yolunda yaptıkları iyileştirme çalışmalarını değerlendirdi. Altay; "Çalışmalarda ki sen-ben tartışmalarına karşıyım" dedi.

Barış FM stüdyolarında Deniz Özen’in hazırlayıp sunduğu Aktüel Saati’ne konuk olan CHP Sinop Millet Vekili Engin Altay, gündemi değerlendidi.

Sinop’ta şehir giriş yolu çalışmalarında ki sen-ben kavgasının yersiz olduğuna dikkat çeken Engin Altay sözlerine şöyle devam etti; “Yapılan hizmetlerin yok sen yaptın, yok ben yaptım gibi tartışmaları yersiz. Sonuçta hep birlikte el ele vererek gerçekleştirilmiştir bu çalışmalar.  Yapılan yol Sinop’un çok uzun zaman önce hakkettiği ama ihmal edilmiş bir hizmettir. Belediyemiz, Özel İdare binasının arkasından yeni bir yol açıyor. Malum yaz ayında trafik belli. Bu sorunu çözmek için bu yol açılıyor. Burada bir teşekkür varsa oda; Ulaştırma Bakanı sayın Binali Yıldırm’a katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Sonuçta her kez işini yapıyor, ben buradan sayın Abdurrahman Dodurgalı’ya, Kadir Tıngıroğlu’na, Mehmet Ersoya da teşekkür ediyorum. Sonuç olarak Sinop’a yerel yönetim ve genel yönetim birlikte bir iş yapıyor”

Şehir girişinde süren çalışmalar sırasında belediye ve karayollarının yan yana koydukları iki ayrı tabela, kamuoyona 'iki kurum arasında tabela yarışı' olarak yansımıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.