Dolar 32,5158
Euro 34,6976
Altın 2.489,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Enes Hollanda’da Ün Salıyor! Gol Kralı Oldu

Twente ile başarılı bir sezon geçiren yıldız futbolcu Enes Ünal, Vitesse takımı karşısında da başarılı bir oyun sergiledi bir de gol attı.

Enes Hollanda’da Ün Salıyor! Gol Kralı Oldu
25 Eylül 2016 21:37

Hollanda Ligi ekiplerinden Twente’de Manchester City tarafından kiralanan ve burada futbol hayatını devam ettiren yıldız futbolcu ve gururumuz Enes Ünal, harika performansına bir yenisini daha dahil etmeyi başardı. Yıldız futbolcu Enes Ünallı Twente, kendi evinde taraftarlarının önünde Vitesse ekibini konuk etti. Yıldız golcü Enes Ünal ve Bersant Celina’nın atmış olduğu harika iki gol ile kendi evinde Vitesse takımını 2-1 yenmeyi başardı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City tarafından bu sene için Hollanda Ligi takımlarından Twente’ye kiralık olarak verilen 19 yaşındaki Milli futbolcu Enes Ünal, Twente ekibinin sahasında Vitesse ekibini 2-1 yenmeyi başardığı müsabakada rakip fileleri bir defa havalandırmayı başardı ve gol krallığı yarışında da tek başına lider durumda.

Enschede şehrinde bulunan De Grolsch Veste Stadı’nda oynanan müsabakada Twente ekibi, dakikaları 16’yı gösterdiğinde genç futbolcu Enes Ünal’ın harika golüyle 1-0 öne geçti ve Vitesse takımı karşısında ilk devreyi 1-0 önde bitirmeyi başardı.

Enes Ünal sakatlık yaşayınca oyundan çıktı!

Bu önemli müsabakaya Twente takımında ilk 11’de başlayan genç futbolcu Enes Ünal, maçta dakikalar 54’ü gösterdiğinde hafif bir sakatlık yaşadı ve onun yerine oyuna Jari Oosterwijk girdi.

90’da gelen gol!

Ev sahibi ekip Twente, dakika 85’de yıldız oyuncusu Bersant Celina’nın attığı güzel gol ile maçtaki farkı 2’ye yükseltti fakat 90+1. dakika içerisinde Vitesse’nin başarılı futbolcusu Baker’in golünü bloklayamadılar ve müsabaka 2-1 sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.