Dolar 32,4983
Euro 34,5913
Altın 2.471,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

En Yeni Sony Flaş Bellek Satışa Sunuldu – Sony USB Type-C Özellikleri

Flaş belleklere bir yenisi daha eklendi. En yeni teknoloji Sony USB Type-C muhteşem özellikleriyle satışa sunuldu.

En Yeni Sony Flaş Bellek Satışa Sunuldu – Sony USB Type-C Özellikleri
1 Şubat 2016 23:59

Flaş belleklere bir yenisi daha eklendi. En yeni teknoloji Sony USB Type-C muhteşem özellikleriyle satışa sunuldu.

Sony, 2016’da iyice popülerleşmeye başlayan USB-C bağlantısına sahip olan bir flash bellek duyurdu. Teknik olarak daha eski olsa da ilk olarak MacBook’ta görmemiz ile beraber popülerleşmeye başlayan ve günümüzde birçok telefonun kullanmaya başladığı bağlantı teknolojisi olan USB 3.1 ya da bilinen adıyla USB-C, Sony kanadından bu sefer flash bellek olarak ortaya çıktı.

Şimdiye kadar hiç USB-C bağlantılı bir ürününü daha görmediğimiz Sony, ilk olarak hem klasik USB bağlantılı (Type-A) hem de USB-C bağlantısına sahip flash bellekleriyle 16GB/32GB ve 64GB depolama sağlayabilecek.

USM-CA1 model koduna sahip olacak olan bu seride Windows, Mac ve Chorebook desteğinin yanı sıra Android işletim sisteminde de kullanılabilir yapıda olacak. 130MB/s transfer hızına sahip olan ve bu sayede USB-C bağlantısı kullanıldığında büyük dosyaları kısa sürede aktarabileceğiniz flash bellek için şu anda bşr fiyat bilgisi verilmedi. Ancak bu yıl ile iyice artacağı belli olan USB-C, birkaç yıl sonra USB-A’nın yerini alarak tüm elektronik cihazlarda varsayılan USB portu olacak gibi görünüyor.

Bu arada ufak bir tahminimi de buraya iliştirmek istiyorum. USB-C’ye adım atan Sony, bundan sonraki telefonlarında, özellikle Xperia Z6’da USB-C’yi kullanır mı dersiniz? Ben kullanacağını düşünüyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.