Dolar 32,5816
Euro 34,8086
Altın 2.513,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

En Moda Elbise Modelleri Nelerdir?

Hem yaz hem de kış aylarında birbirinden farklı elbise modelleri göz önünde bulunmaktadır.

En Moda Elbise Modelleri Nelerdir?
21 Ocak 2019 17:09

Hem yaz hem de kış aylarında birbirinden farklı elbise modelleri göz önünde bulunmaktadır. Farklı model, farklı desen ve farklı renk seçenekleri ile herkesin zevkine hitap etmektedir. Kadınlar için kurtarıcı olan kıyafet türleri arasında yer alan elbiseler şık olmanızı sağlamaktadır. Elbise modelleri arasında dönemin modası triko elbiselerdir. Bol bir triko elbise modelleri ile kombin yaparak gününüzü şık geçirebilirsiniz. Bol triko elbiselerin bel kısmına siyah renk bir kemer aksesuarı kullanabilirsiniz.  Dönemin en moda elbiseleri arasında kadife elbise modelleri ön plandadır. Kol kısmından büzgülü ve bağlamalı gelen detaylar elbisenin sade görünümden ziyade daha modern görünmesine olanak sağlamaktadır. Triko elbise modelleri arasında dar modellerde ön plandadır. Oldukça zarif duran bu model elbiseleri botlar ile kombin yapabilirsiniz. Siyah, bordo, haki renkler ön plandadır. Farklı aksesuarlar ile de kombin yaparak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Elbise Modelleri Ve Farklı Renkler İçin Siteyi Ziyaret Edebilirsiniz

Tarzınızı yansıtan elbise modelleri için https://www.dilvin.com.tr/bayan-elbise-modelleri üzerinden farklı renk çeşitleri ve farklı modelleri ile göz dolduran elbiselere bakarak rahatlıkla satın alabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.