Dolar 32,5872
Euro 34,8257
Altın 2.507,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

En Keyifli Çiftlik Oyunları

Son zamanların en popüler oyunları arasında çiftlik oyunları ilk sıralardaki yerini korumaya devam ediyor.

En Keyifli Çiftlik Oyunları
6 Ocak 2017 10:55

Son zamanların en popüler oyunları arasında çiftlik oyunları ilk sıralardaki yerini korumaya devam ediyor. Çiftliğin kurulması, işletilmesi ve böylece kazanç elde edilerek çiftliğin genişletilmesi üzerine kurulu olan bu oyunların pek çok çeşidi ortaya çıktı. Hay Day, Farmville gibi oyunlar bu oyunların daha da popüler olmasına vesile oldu. Çiftlik Oyunları mobil cihazların yanı sıra bilgisayar üzerinden online de oynanabilmektedir. Bilgisayar üzerinden oynanabilen Çiftlik Oyunları için http://www.ciftlikoyunu.com.tr adresini önermekteyiz. Zira burada mobil cihazlardan oynanabilen oyunların yanında birçok çeşit oyun bulmak mümkün olabilmektedir. Peki hangi tür oyunlar mevcut, bunu bir iki kategori ile açıklamaya çalışalım.

Çiftlik Oyunu sitesinin en dikkat çekici kategorisi çiftliklerle direkt alakalı olan İnek Oyunları bölümü oldu. İneklere bakmak, onlarla ilgilenmek, temizliğini yapmak, sütlerini sağmak, ürünlerini pazar yerine götürüp satmak gibi bir dizi oyunu bu kategori altında bulmanız ve oynamanız mümkün. İnekler ile eğlenceli vakit geçirmenin keyfini yaşamak isterseniz inek oyunları tam size göre. Sütü başta olmak üzere eti pek değerli olan bu uysal çiftlik hayvanını merak eden çocuklar için inek oyunları bölümü yeterli gelecektir. İnek oyunu oynamanın hazzını farklı kategorilerdeki yüzlerce oyun ile yaşamak için Çiftlik Oyunu sitesini tavsiye etmekteyiz.

Yine Çiftlik Oyunu platformunun dikkat çekici bir başka bölümü Balık Oyunları bölümü oldu. Balık çiftliklerinde balık yetiştirmek ister misin? Olta balıkçılığı yapmak, balık tutmak gibi hobilerinizi oyunlar ile giderebileceğiniz güzel alanlardan birisi de burasıdır. Balık oyunları kategorisinde Yunus Gösterisi oyun serisini de bulabileceksiniz. Mobil cihazlardan da oynanabilen bu oyun ile yunus balıklarına hayran kalacaksınız. İzleyicilere muhteşem bir gösteri sunup onların olumlu puanlarına talip olacağınız bu oyun tam da size göre. Balık Oyunları bölümünde özellikle balıkları yiyerek büyüyen balıkların oyunlarını da oynamanız mümkün. Daha fazlası için ne duruyorsun? Hepimiz balık oyunları bölümünde seni bekliyoruz.

Çiftlik oyunlarına anlam katan daha fazla kategori için belirttiğimiz Çiftlik Oyunu sitesi işinizi ziyadesiyle görecektir. Çiftlik Oyunları sitesinde hepinize iyi eğlenceler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.