Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Emenike’nin Bonservisi Açıktamı Kalacak?

West Ham United kulübü transferinde sona gelmiş olan Emmanuel Emenike, kariyerindeki en büyük isteği Premier Lig için dev başlangıç yapmaktı. Nijerya kökenli oyuncu için İngilizler, Fenerbahçe kulübü ile anlaşmaya vardı..

Emenike’nin Bonservisi Açıktamı Kalacak?
Aslan Özdemir
29 Ocak 2016 12:39

West Ham United kulübü transferinde sona gelmiş olan Emmanuel Emenike, kariyerindeki en büyük isteği Premier Lig için dev başlangıç yapmaktı. Nijerya kökenli oyuncu için İngilizler, Fenerbahçe kulübü ile anlaşmaya vardı.

Hayrettin Kaya

Sarı lacivert’li kulüpte geleceği belirsizliğe dönüşmekte olan Emmanuel Emenike, adım adım West Ham United’a yaklaştığı görülüyor. Kariyerinin en başından beri Premier Lig’de oynamayı hayal etmiş olan Emenike, en büyük adımını önümüzdeki günler içerisinde gerçekleştirecek.

Geride bıraktığımız 2011 senesi içerisinde Fenerbahçe takımındaki transferi şike operasyonu nedeni ile zora girmelerinden sonra 10 milyon euroya Spartak Moskova’ya gönderilen, 2012 yılında da kendisine Londra’da büyük bir ev alan Nijeryalı forvet, özellikle Chelsea hayalinin peşine düştüğü belirtildi.

2013 – 2014 yıl sezonu içerisinde sarı-lacivertli formaya geri dönerek kazanmış oldukları şampiyonluktan sonra Avrupa’da daha çok ismini duyurmuş olan, 2014 Dünya Kupası’nda da vitrine çıkan 26 yaşında olan futbolcu, West Ham’a giden yolun taşlarını yavaş yavaş ördüğü söylenmektedir.

Sezonun en başında Al Ain’e kiralanmasına rağmen adeta istenmeyen adam haline gelmiş olan Emenike, ayrılır ayrılmaz soluğu Londra’da bulunmakta olan evinde almış ve tatilini gerçekleştirmiş olduğu öğrenilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.