Dolar 32,5180
Euro 34,7833
Altın 2.420,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Eker; Durakhan ‘Millet Kıraathanesi’ olsun!

CHP Durağan ilçe başkanı Mustafa Eker, Millet Kıraathanesi için Durağan’da en uygun yerin tarihi Durakhan olduğunu belirterek “Masrafsız tarihi dokusuna da yakışacaktır” dedi.

Eker; Durakhan ‘Millet Kıraathanesi’ olsun!
14 Temmuz 2018 12:55

CHP Durağan ilçe başkanı Mustafa Eker, Millet Kıraathanesi için Durağan’da en uygun yerin tarihi Durakhan olduğunu belirterek “Masrafsız tarihi dokusuna da yakışacaktır” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Durağan ilçe başkanı Mustafa Eker 24 Haziran seçimleri sonrası oluşan tablo da vatandaşın tercihine saygı duyduklarını belirterek; “24 Haziran göstermiştir ki, eksiklerimiz var. Halka ya kendimizi anlatamıyoruz ya da tek taraflı yayın politikalarının getirdiği bir sonucun yansıması olarak görüyoruz. Özellikle devlet kurumlarının ve devlet imkanlarının siyasi mekanizmalara teslim edildiği bu süreçte kırsalda çok ciddi bir oy beklemiyorduk” dedi.
Sinop’ta şehir merkezinde de istediğimiz sonucu alamadıklarını belirten Eker; “Bu noktada teşkilat olarak nerde hata yapıyoruz, neden kendimizi anlatamıyoruz. Bunu yeniden değerlendireceğiz. İktidar partisinin vermiş olduğu vaatleri de yakından takip edeceğiz. Özellikle ilçemizde kahvehane sayısı, işsizlik oranı ve emekli insanımız dikkate alındığında hükümetin önemli vaatleri arasında yer alan Millet kıraathanesinin yüzde 83 oy veren Durağan’da öncelikli olarak hizmete sokulması gerektiğine inanıyoruz. Özellikle Sinop ilçeleri arasında bu duruma en uygun ilçe de Durağandır. İsmail bey camii yanında bulunan ve vakıflar tarafından restore edilen Durakhan’ın Millet kıraathanesi olarak düzenlenmesi konumu ve yapısı ile oldukça ideal bir mekan olacaktır. İnsanımızın çay içmeye, parası olmadığını gören hükümetin sürekli göç veren bir ilçede açacağı böyle bir mekan bedava çay ve kek oldukça rağbet görecek Durakhan’ın tanıtımına da katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.