Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

DURAĞAN CHP YÖNETİMİ ‘İYİ PARTİ’Yİ, ZİYARET ETTİ!

HP Durağan ilçe teşkilatı olağan kongre sonrası ziyaretlerini sürdürüyor. Durağan’da teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak evraklarını teslim eden İYİ Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti.

DURAĞAN CHP YÖNETİMİ ‘İYİ PARTİ’Yİ, ZİYARET ETTİ!
Aslan Özdemir
25 Aralık 2017 16:24

HP Durağan ilçe teşkilatı olağan kongre sonrası ziyaretlerini sürdürüyor. Durağan’da teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak evraklarını teslim eden İYİ Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Hayrettin Kaya

ilçelerde de sıklıkla yapılması gerektiğini ifade eden CHP Durağan ilçe başkanı Mustafa Eker, ziyarette demokrasinin yaşaması parlamenter sistemin geri, getirilmesi için 16 Nisan referandumunda ‘HAYIR’ diyenlerin ne kadar haklı bir gerekçe ilekarşı çıktıklarını bu sürecin gösterdiğini ifade etti. HAYIR blokunun bir arada ve güç birliği içerisinde hareket etmesi için tüm özverinin gösterileceği mesajını veren Eker; “Genel başkanımızın demokrasiye olan inancı ve Türkiye deki demokratik güçleri bir arada tutma gayretine ilçe teşkilatları olarak bizlerde değer veriyor bu kapsamda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Özellikle 16 Nisan referandumu öncesinde bireysel olarak il il ilçe ilçe gezen sayın Meral AKŞENER başkanlığında kurulan İYİ Parti’nin ülkemiz ve de ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Gelecek günlerde de demokrasinin yaşaması parlamenter sistemin yerleşmesi için 16 Nisan’da başlayan birlikteliğin bundan sonraki demokratik süreçte de en azından yerel iş birliklerle süreceğine inandıklarını belirten Eker; “Gelecek yerel ve genel seçimlerde karşımızda sadece bir siyasi hareket değil devletin tüm imkanlarını geçmişte dolduğu gibi gelecekte de kendi ikballeri için seferber eden devleti zaafa uğratan bürokrat ve siyasetçiler göreceğiz. Bunlara karşı birlikte mücadele etmek vatandaşın hakkını korumak demokrasinin temel direği siyasi partilere düşecektir. İşte o nedenle bizi güçlü kılan birlikte olmak birlikte haksızlıklara karşı mücadele etmek sesimizi ortak olarak yükseltmektir. Bu gün zulüm varsa karşısında biz olacağız. Hukuk yoksa yollarda biz olacağız. Adalet kaybolmuşsa karanlığa ışık tutan el, karanlıkta ses veren dil olacağız. İYİ Parti adı gibi iyi bir demokrasinin mücadelesini 16 Nisan’da bireysel olarak, Akşener’e gönül verenlerle birlikte vermiş bir oluşumdur. Bu duruşunu gelecekte de göstereceğine bu mücadeleyi vereceğine yürekten inanıyoruz. Yönetim kurulu üyelerine partiye gönül verenlere CHP Durağan ilçe yönetim kurulu olarak saygılarımızı sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi..

DURAĞAN CHP YÖNETİMİ ‘İYİ PARTİ’Yİ, ZİYARET ETTİ! DURAĞAN CHP YÖNETİMİ ‘İYİ PARTİ’Yİ, ZİYARET ETTİ!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.