Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

DİKMEN VE GERZE’DE 2-0’IN AYAK SESLERİ 

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, seçim çalışmalarını Dikmen ve Gerze ilçelerinde sürdürdü.

DİKMEN VE GERZE’DE 2-0’IN AYAK SESLERİ 
Aslan Özdemir
2 Haziran 2018 10:58
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, seçim çalışmalarını Dikmen ve Gerze ilçelerinde sürdürdü.
Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Dikmen ilçesini ziyaret eden Maviş, burada vatandaşlarla selamlaşarak, esnaflara hayırlı işler diledi.
Ziyarette vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Maviş, parti binasında kendisini karşılamaya gelen Dikmenlilere hitap ederek, 24 Haziran seçiminin önemini anlattı.
24 Haziran’da hedeflerinin 2-0 olduğunun altını çizen Maviş, “24 Haziran seçimleri bu memleketi teslim etmek isteyenlerle teslim olmayanların mücadelesidir. 24 Haziran; istiklal ve istikbal mücadelesidir. Bu sebeple Dikmenli hemşerilerimizden destek ve dua istiyoruz. 24 Haziran sonrası Dikmen’in daha güçlü ve kalıcı yatırımlarla buluşması için, Ayhan Ergün kardeşimiz ile sizlerin hizmetinize talibiz” dedi.
Maviş’e Dikmen programında; AK Parti Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İl Genel Meclis Üyeleri, İl/İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler.
GERZE’DE MAVİŞ RÜZGARI EŞTİ
Dr. Nazım Maviş seçim çalışmalarına Gerze ilçesiyle devam etti.
Gerze ilçesinde Pazar yerini gezerek, esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet eden Maviş’e ilgi ve destek büyüktü.
Gerze’de genç yaşlı yüzlerce vatandaşla selamlaşan Maviş, kendisiyle hatıra fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.
Gerze programında daha sonra Ak Parti ilçe başkanlığını ziyaret ederek partilerle bir araya gelen Maviş, burada teşkilat mensuplarıyla seçim çalışmalarını değerlendirdi.
Maviş, 24 Haziran sabahına kadar, Ak Parti teşkilatına gönül veren herkesin, işinden, ailesinden ve evladından feragat ederek, gece gündüz demeden çalışması gerektiğini vurguladı.
Ak Partinin iktidara geldiği günden beri Milletin egemenliğinin önünde duvar olan bütün engelleri yıktığını kaydeden Maviş, “Bizler milletin egemenliğini bizlere verilen yetkiyle sonuna kadar savunduk, koruduk. Türkiye’mizin dört bir yanını tarihi yatırımlarla buluşturduk. İşte bütün bu kazanımlarımızı kalıcı hale getirebilmek için 24 Haziran seçimleri büyük bir önem taşıyor. Bu durumun farkında olan Milletimiz inanıyorum ki küresel planlayıcıları oyununu bir kez daha bozacaktır” dedi.
Ziyaretinde İftarını da Gerzelilerle birlikte açan Maviş, vatandaşların Ramazan’ını tebrik ederek, dua ve destek temennisinde bulundu.
Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.