Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Deniz İstanbul Projesi

Avrupa Yakasında Beylikdüzü’ne bağlı Yakuplu semti son yıllarda lüks konut projeleriyle öne çıkıyor.

Deniz İstanbul Projesi
4 Mart 2017 01:01

Avrupa Yakasında Beylikdüzü’ne bağlı Yakuplu semti son yıllarda lüks konut projeleriyle öne çıkıyor. Farklı mimari özellikleri ve farklı konseptleri olan markalı konut projeleri semtin değerini de arttırıyor. 2021 de tamamlanacak olan Deniz İstanbul projesi ise Avrupa Yakasının en büyük projesi olacak. Proje 1200 dönümlük arazi üzerinde yapılıyor ve 5000 adet konut ile 330 adet villadan oluşuyor. Bunun yanında okul, hastane, alışveriş merkezi, cafe ve restoranlar ve bir de otel bulunuyor. Proje Mercan Konakları, Marina Evleri ve Kalyon Evleri olmak üzere üç etap halinde yapılıyor. Az katlı apartman konseptindeki Mercan Konakları 1100 daire ve ticari üniteden oluşuyor. Her katta 2 daire bulunuyor.

Kalyon Evlerinde ikiz villalar, müstakil villalar ve kent villaları bulunuyor. Marina Evleri ise Yakuplu marinaya en yakın konumda olan etap ve 87 adet ikiz ve müstakil villadan oluşuyor. Mercan konutlarında 1+1 den 4+1 e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Her daire için açık ve kapalı otopark bulunuyor. Mercan Konaklarında daire fiyatları 350 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor. Lansman döneminden teslime kadar ortalama yüzde 70 kazanç sağlayan projeye yatırımcılar da büyük ilgi gösteriyor.

Keleşoğlu Holdingin yaptığı Deniz İstanbul Projesi İstanbul’da bir deniz kasabası olarak inşa ediliyor. Proje içinde anaokulu, ilköğretim okulu ve lise bulunuyor. Ayrıca 250 yataklı hastane, 5 yıldızlı otel ve 180 mağaza kapasiteli AVM, sahilde cafe ve restoranlar proje içinde yer alıyor ve bir şehir yaşamında ihtiyaç duyulan her şey elinizin altında oluyor. Projede yer alan fitness salonları, açık-kapalı havuz, hamam, sauna, yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, yazlık sinema gibi sosyal donatı alanları cazip ve renkli yaşam alanları sunuyor.

1,5 km sahil şeridinde dilediğiniz kadar deniz keyfi yaşayabilirsiniz. Güvenlik kameralarıyla 24 saat güvenlik sağlanmaktadır. Konut güvenliği için çelik kapı ve yangın söndürme sistemi bulunmaktadır. İstanbul’da Beylikdüzü konut projeleri arasında deniz manzaralı ve konforlu bir konutta oturmak, her türlü sosyal imkândan yararlanmak, spor ve eğlence aktivitelerine katılmak, huzurlu, güvenli ve sakin bir yaşam sürmek istiyorsanız Deniz İstanbul sizin için de en ideal yaşam alanıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.