Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

CHP’li Karadeniz’e Meclis’te SEV Ziyareti

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Meclis’te gençleri ağırladı. İstanbul’da bir yıl önce kurulan Sinop Eğitim Vakfı (SEV) mütevelli heyeti ve öğrencilerinden oluşan heyet Karadeniz’e faaliyetlerini anlattı ve projeleri için destek istedi.

CHP’li Karadeniz’e Meclis’te SEV Ziyareti
Aslan Özdemir
24 Mart 2016 16:39

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Meclis’te gençleri ağırladı. İstanbul’da bir yıl önce kurulan Sinop Eğitim Vakfı (SEV) mütevelli heyeti ve öğrencilerinden oluşan heyet Karadeniz’e faaliyetlerini anlattı ve projeleri için destek istedi.

Hayrettin Kaya

Başkanlığını Mehmet Coşkun’un yaptığı SEV heyeti Barış Karadeniz ile TBMM’de bir araya geldi. SEV yöneticileri ve çoğunluğu hukuk ve tıp öğrencisi olan gençlerle tek tek tanışan ve sohbet eden Barış Karadeniz, Sinoplu gençlerin kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karadeniz, “Sinop ve Sinoplular için hizmet eden, özellikle de gençlerin eğitimi için faaliyette bulunan SEV’in bir yılda gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları sürdüreceğine inanıyorum. Gençlerimizin eğitimi bizler için çok önemli olduğu kadar onların eğitim alırken desteklenmesi de bir o kadar önemlidir” diye konuştu.

SEV Başkanı Mehmet Coşkun ve gençler de SEV’in gerçekleştireceği projeleri anlatarak Barış Karadeniz’den destek ve yardım istediler. Karadeniz de Coşkun’a ve gençlere bir Sinop milletvekili olarak elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

SEV’li Gençler Karadeniz’i Sevdi

SEV Başkanı Coşkun Karadeniz’e SEV rozeti taktı ve Karadeniz’in doğal üyesi olduğunu söyledi. Teşekkür eden Karadeniz, gelecekte siyaset yapmak istediğini söyleyen Abdullah Şentürk’e milletvekili rozetini taktı. Karadeniz, daha sonra gençlerin isteklerini kırmayarak selfi çekti. SEV’li gençler Karadeniz’i çok sevdiklerini, Karadeniz ile tanışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Meclis’e gelirken önyargı ile geldiklerini, Barış Karadeniz ile tanıştıktan sonra zihinlerindeki siyasetçi algısının yıkıldığını ve Barış Karadeniz’i “Gençlerin Ağabey”i olarak gördüklerini söylediler. Karadeniz de genç öğrencilerin ağabeyleri olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.

SEV’li gençler daha sonra Barış Karadeniz ile birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi. AKP Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve CHP İstanbul Milletvekili Grup Başkanvekili Engin Altay ile de bir görüşen SEV’li gençler, Anıtkabir’i ziyaret etmek için Meclis’ten ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.