Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

CHP’Lİ KARADENİZ’E ERFELEK’TE BÜYÜK İLGİ

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Erfelek’te gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkı dinledi.

CHP’Lİ KARADENİZ’E ERFELEK’TE BÜYÜK İLGİ
Aslan Özdemir
31 Mart 2018 14:41

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Erfelek’te gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkı dinledi. Tek tek vatandaşlarla sohbet eden, onlarla kucaklaşan ve halkın büyük ilgisini gören Karadeniz, “Ülke olarak bir çok sorunumuz var. Evet, ama bizim umudumuz var. Biz çok zengin bir ülkeyiz. Kaynaklarımızla Türkiye’yi kısa süre içerisinde ayağa kaldırmak mümkün. Bunu birlikte başaracağız” dedi.
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Erfelek’te yediden yetmişe insanlarla bir araya geldi. İnsanlarla sıcak ve samimi sohbetler yapan Karadeniz, taksicisinden, bakkalına, pazarcı esnafından ayakkabıcısına vatandaşların sorunlarını dinledi, halkın nabzını tuttu. Vatandaşlar CHP Milletvekili Karadeniz’e hayat pahalılığının had safhada olduğunu, neredeyse aldıkları limonun, patatesin, yeşil sebzelerin her hafta fiyatlarının arttığını, güçlükle kaynattıkları kazanlarını, kaynatamaz duruma geldiklerini anlattılar.
Her hafta Cuma günleri kurulan, organik köy ürünlerinin satıldığı Erfelek´in köylerinde yaşayan kadınların kendi elleriyle ürettiklerini sattıkları pazarda esnafla sohbet eden Karadeniz, esnafa “hayırlı işler” diledi.
Kadınların dikkatle dinlediği ve büyük ilgi gösterdiği CHP’li Karadeniz, aile ekonomisine katkıda bulunan kadınların dertlerini dinledi. Karadeniz, “Buradaki ürünlerde el emeği göz nuru var. Bu ürünlerde emek var. Kendi ürettiklerini satıp ailelerinin geçimlerine katkı sağlıyorlar. Alın teri döküyorlar. Ama alın terinin karşılığında hak ettiklerini alamıyorlar” dedi.
Karadeniz, ekonomik sorunlar, işsizlik, terör, eğitim, sağlık ve tarım gibi alanlarda Türkiye’nin bir çok sorunu bulunduğu dile getirdiği sohbetlerinde, bu olumsuzluklara rağmen umutlu olduklarını vurguladı. Karadeniz, “Ülke olarak bir çok sorunumuz var. Evet, ama bizim umudumuz var. Biz çok zengin bir ülkeyiz. Kaynaklarımızla Türkiye’yi kısa süre içerisinde ayağa kaldırmak mümkün. Ürettiğimiz zaman kazanırız. Yeter ki üreten toplum olmak için milletimize fırsat verilsin. Bunu birlikte başaracağız” diye konuştu.

Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.